Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σας καλωσορίζουμε στα Κόκκινα Μολύβια!

Σας καλωσορίζουμε στα Κόκκινα Μολύβια!

Μετά από τρία χρόνια δημιουργίας, συνεπείς και φέτος στο ραντεβού μας, τα Κόκκινα Μολύβια, έχουν ανοίγουν τις πόρτες τους

Μετά από τρία χρόνια δημιουργίας, συνεπείς και φέτος στο ραντεβού μας, τα Κόκκινα Μολύβια, έχουν ανοίξει τις πόρτες τους να υποδεχτούν όλους τους νέους και παλιούς καλλιτέχνες που θέλουν να εκδηλώσουν τη φαντασία τους και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες!

Μέσα στο φιλικό και πολύχρωμο χώρο μας, τα παιδιά εμπνεύστηκαν αυτά τα χρόνια παίζοντας με τα υλικά, μπερδεύοντας και ανακατεύοντας χρώματα, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές για τις πιο πρωτότυπες κατασκευές εντυπωσιάζοντας το κοινό τους!

Με οδηγό τα παραμύθια και τις ιστορίες, περιπλανιόμαστε σε φανταστικούς κόσμους, οι οποίοι γίνονται αφορμή για δραματοποίηση, δημιουργία φιγούρων-ρόλων και θεατρικό παχνίδι!

Κάπως έτσι, και αυτή τη χρονιά αρχίζουμε με τους μικρούς μας καλλιτέχνες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δημιουργιών και περιμένοντας τους καινούργιους να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και τη φαντασία τους μέσα στο μαγικό κόσμο του εργαστηρίου μας!

 

Τμήματα:

Δευτέρα και Πέμπτη, 17:30-19:30, υποδεχόμαστε τους πιο μικρούς μας καλλιτέχνες για να διαβάσουμε παραμύθια, να παίξουμε, να πλάσουμε δικές μας ιστορίες, να τις δραματοποιήσουμε και φυσικά να φτιάξουμε κατασκευές. (ηλικίες 2,5 εως 3,5)

Τετάρτη και Παρασκευή, 18:00-19:30, πραγματοποιούνται τμήματα κατασκευών όπου μαθαίνουμε να δημιουργούμε με διάφορες τεχνικές. (ηλικίες 4 εως 12, τμήματα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία)

Κάθε Σάββατο και διαφορετικές κατασκευές...Ώρες τμημάτων 10:00-11:30, για ηλικίες 4 εως 6 και 12:00-13:30 για ηλικίες 7 έως 12!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613016895, 6944163408, 6978072303

Διεύθυνση: Κανακάρη Ρούφου 41

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά