Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίδων Γεωργίτσης: Το φλερτ με την Αλίκη, το διαζύγιο και η έκτρωση

Φαίδων Γεωργίτσης: Το φλερτ με την Αλίκη...

Αποκαλύψεις από τον γνωστό ηθοποιό

Ο Φαίδων Γεωργίτσης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Πολλά κορίτσια «έλιωναν» για πάρτη του, ενώ ο ίδιος είχε πολλές κατακτήσεις και από συναδέλφους του.

Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μπέτυ Αρβανίτη, ενώ η δεύτερη ήταν μοντέλο της Chanel με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά. Εκτός όμως από αυτές τις πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, όλοι γνωρίζουμε ότι το 1963 διατηρούσε ένα… φλερτ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε. Η Αλίκη ήταν σταρ τότε. Όπως και να ‘χει λοιπόν, η Μπέτυ αισθάνθηκε πως μια άλλη γυναίκα, “ανώτερη”, της έφαγε τον άντρα. Γίνανε αρκετά πράγματα τότε που δεν λέγονται» εξομολογήθηκε ο Φαίδωνας Γεωργίτσης στη Freddo.

Όσον αφορά στην αφορμή για να χωρίσει με την Μπέτυ Αρβανίτη, αποκάλυψε: «Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω ότι έριξε το παιδί μας, χωρίς να μου το πει προηγουμένως. Σήμερα είμαστε φίλοι και μάλιστα πολύ καλοί».


πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight