Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνεχίζεται το "σήριαλ" Πιτ - Τζολί - Ο Μπραντ Πιτ ακυρώνει συνεντεύξεις και προβαίνει σε νέα δήλωση

Συνεχίζεται το "σήριαλ" Πιτ - ...

Ακύρωσε την προώθηση του φιλμ του Τέρενς Μάλικ «Voyage of Time» όπου είναι αφηγητής

Έχει περάσει μία εβδομάδα πλέον από τότε που έσκασε η «βόμβα» πως η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 12 χρόνια σύντροφο και συνάδελφο της Μπραντ Πιτ. Οι φήμες που ακολούθησαν ήταν πολλές πως τρίτο πρόσωπο από την μεριά του Πιτ ήταν η Μαριόν Κοτιγιάρ, γεγονός που διαψεύστηκε από την ίδια την Γαλλίδα ηθοποιό, κ.α.

Ακούστηκε ακόμα ως βασική αιτία, η ένταση του Πιτ (λόγω ροπής του στον αλκοολισμό, σύμφωνα με καταθέσεις κοινών φίλων) με συνέπεια η 41χρονη Τζολί να αποφασίσει το διαζύγιο και πλέον να μην μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο περιβάλλον με εκρήξεις θυμού από πλευρά του Πιτ.

Στο μεταξύ όπως έγραψε το flix.gr, ο 53χρονος Μπραντ Πιτ έκανε μία μικρή δήλωση που αφορά στις ακυρώσεις ενός promotional tour που είχε δεσμευθεί να κάνει για την προώθηση της νέας ταινίας του αξιόλογου σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ «Voyage of Time», στο οποίο και είναι αφηγητής.

«Το "Voyage of Time" του Τέρενς Μάλικ είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική στην πειραματική της φόρμα ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος. Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό πρότζεκτ, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δε θα εμφανιστώ στις συνεντεύξεις της ταινίας, καθώς δε θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή.

Το ενδιαφέρον πρέπει να παραμείνει στραμμένο σε αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο ενθαρρύνω όλους σας να δείτε», ήταν η δήλωση του γοητευτικού Μπραντ Πιτ.

Τέλος χαμός γίνεται με φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν την πρώην σύζυγο του Πιτ, την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Aniston να συναντήθηκε κρυφά μαζί του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κάποιες εβδομάδες πριν τον χωρισμό του με την Angelina Jolie.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα απαθανατίστηκαν σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να μπαίνουν μαζί στο ξενοδοχείο. Ως γνωστό, αφότου βγήκε η είδηση για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Αngelina Jolie κυκλοφόρησε η φήμη, πως η 47χρονη Τζένιφερ Άνιστον χάρηκε πολύ με την εξέλιξη και πως ήταν κατά κάποιο τρόπο «θεία δίκη».

Από την άλλη, η Άνιστον αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη με τον ηθοποιό και σύζυγο της Τζάστιν Θερού, τον οποίο παντρεύτηκε πέρυσι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight