Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φίλης για Αμβρόσιο: Ευτυχώς ο Θεός δεν τον ακούει – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φίλης για Αμβρόσιο: Ευτυχώς ο Θεός δεν τ...

Τι απάντησε ο Υπουργός Παιδείας στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην δευτερολογία του, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παιδεία, απάντησε στα όσα του καταλογίζει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Κάλεσε μάλιστα την διοίκηση της Εκκλησίας να σχολιάσει την στάση του μητροπολίτη και να μην επικαλείται το δημοκρατικό δικαίωμα.

Ο κ. Φίλης είπε ότι «ο Αμβρόσιος κυκλοφόρησε φυλλάδιο στην επαρχία του με φωτογραφία μου. Με αποκαλεί φίδι και έχει ένα γνωμικό -δεν ξέρω πού το βρήκε- ότι όλοι οι χοντροί είναι βλάκες. Τόσο προσβλητική επίθεση. Όχι απέναντι σε μένα. Απέναντι στους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι.

Προσβλητική επίθεση στους ανθρώπους με υπνική άπνοια. Μια αντιχριστιανική εκστρατεία προς το άτομο».

Υπενθύμισε ότι ο Αμβρόσιος χτύπησε τις καμπάνες στις εκκλησίες, ενέργεια που σηματοδοτεί προαναγγελία θανάτου. «Το επόμενο βήμα είναι το να μου σαπίσει το χέρι», είπε ο υπουργός Παιδείας και συνέχισε:

«Ευτυχώς ο Θεός, μακρόθυμος, δεν ακούει τους Αμβρόσιους. Αλλά μπορεί κάποιος από τους λεβέντες, όπως αποκάλεσε ο Αμβρόσιος αυτούς της Χρυσής Αυγής, οργανωμένος ή ανοργάνωτος, εμφορούμενος από μίσος να θελήσει να υποκαταστήσει και τον Θεό. Δεν τον φοβάμαι, αλλά είναι θέμα δημοκρατικής τάξης να τοποθετηθεί η Εκκλησία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις