Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι Ν. Βούτσης και Γ. Βαρεμένος είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αραβικού Κοινοβουλίου για το προσφυγικό

Οι Ν. Βούτσης και Γ. Βαρεμένος είχαν συν...

Ο Ahmed Al Jarwan αναγνωρίζει το μεγάλο βάρος που έχει επωμιστεί η Ελλάδα και τη συνεισφορά του λαού της

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση, είχε ο Πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed Al Jarwan, παρουσία του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου, με τον οποίο είχαν συναντηθεί στο Μαρόκο, στο περιθώριο διεθνούς φόρουμ, και είχαν συμφωνήσει τη συνέχιση του διαλόγου στην Αθήνα.

Η συζήτηση σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, αφορούσε στη συγκεκριμενοποίηση των αναγκών που έχει η Ελλάδα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος και στον συντονισμό των δύο πλευρών, ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια από την πλευρά των αραβικών κρατών.

Ο Πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου, που αποτελεί κοινοβουλευτικό σώμα του Αραβικού Συνδέσμου, αναγνωρίζει το μεγάλο βάρος που έχει επωμιστεί η Ελλάδα και τη συνεισφορά του λαού της στην ανθρωπιστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Γι’ αυτό, όπως είπε, θέλει να φύγει από την Αθήνα έχοντας στη διάθεσή του μια λίστα συγκεκριμένων θεμάτων, ώστε να προχωρήσει σε πρακτικά βήματα τόσο προς τα κοινοβούλια και τις κυβερνήσεις των αραβικών κρατών, όσο και προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις