Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αφιέρωμα στις Ενζενί νέας κοπής από το περιοδικό ΟΚ - Ανάμεσα τους οι Πατρινές Λίλα Μπακλέση και Έλλη Τρίγγου

Αφιέρωμα στις Ενζενί νέας κοπής από το π...

Στο καινούριο τεύχος που κυκλοφορεί

Στο καινούριο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού OK που μόλις κυκλοφόρησε (28 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου 2016) περιλαμβάνεται ένα ωραίο άρθρο – αφιέρωμα στις "Ενζενί νέας κοπής", όπως χαρακτηριστικά είναι ο τίτλος.

Ένα μπουκέτο νέα κορίτσια, ταλαντούχες ηθοποιοί φωτογραφίζονται για το περιοδικό και αναφέρουν το ξεκίνημα τους στον θεατρικό χώρο, τα όνειρα τους και που θα παίζουν φέτος. Ανάμεσα τους διακρίναμε και δύο δροσερά, όμορφα κορίτσια από την Πάτρα με πολύ ταλέντο που ήδη όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτά.

Ο λόγος για την Λίλα Μπακλέση, την Έλλη του σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 που θα συνεχιστεί και φέτος, και για την Έλλη Τρίγγου, την κόρη του Κώστα Τρίγγου, η οποία αποφοίτησε το φετινό καλοκαίρι από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, έκανε αίσθηση με τον ρόλο της στην ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου ενώ από τις 13 Οκτωβρίου 2016 που θα κάνει πρεμιέρα στο Εθνικό, θα την βλέπουμε στην παράσταση «Στέλλα κοιμήσου» που βασίζεται στο έργο «Στέλλα Βιολάντη» του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Όσο για την Λίλα Μπακλέση θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει» που μάλιστα θα κάνει και περιοδεία ανά την Ελλάδα και αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα.

*Στη φωτ. η Λίλα Μπακλέση σε στιγμιότυπο από την μεταγλώττιση του νέου παιδικού φιλμ «Πελαργοί» που βγαίνει 6/10 στις ελληνικές αίθουσες (το φωτογραφικό υλικό μας είχε στείλει η εταιρεία διανομής Tanweer).

Στη δεύτερη φωτ. η Έλλη Τρίγγου κατά την βράβευση της ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός στο 22ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight