Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Γιάφκα "2 days opening party"

Γιάφκα "2 days opening party"

Join the night revolution!

Η ΓΙΑΦΚΑ, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες και το γιορτάζει με ένα διήμερο party γεμάτο μουσική, παλιά και καινούρια πρόσωπα κι έναν ειδικό και πολύ αγαπημένο καλεσμένο.

Παρασκευή 30/09
|| Last Chance Party ||with Dimitris Papaspyropoulos
warm up: C. Sotiropoulos - L. Geranios

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος δημιουργός ενός από τα διαχρονικότερα και πιο δημοφιλή πάρτι των τελευταίων 20 χρόνων, ένα πάρτι που έκανε μεγάλη αίσθηση γιατί είχε χαρακτήρα πολύ  δικό του και ρίσκαρε να αγαπηθεί πολύ ή καθόλου... Τελικά συνέβη το πρώτο!!!

Το last chance party έχει φανατικό κοινό από το 1997 (που έγινε το πρώτο στο Plan), ως σήμερα έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα club της Αθήνας και όχι μόνο, ενώ την περασμένη χρονιά το ζούσαμε κάθε δεύτερη Παρασκευή στη ΓΙΑΦΚΑ.

Μουσικές που άφησαν εποχή και μουσικές που σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις άλλο ένα από τα καλύτερα βράδια σου.

Σάββατο 01/10
|| Saturday Night Mixer || C. Sotiropoulos - L. Geranios

Ο Χρήστος Σωτηρόπουλος κι ο Λεωνίδας Γεράνιος γεννήθηκαν στην Πάτρα. Ασχολήθηκαν κι οι δύο με τις θεωρητικές επιστήμες και λάτρευαν από μικροί τη μουσική.

Ο Λεωνίδας έμεινε ακροατής ο Χρήστος έφτιαξε μπάντα. Είναι ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των b-sides. Γνωρίστηκαν το 2006 (ο Χρήστος ήταν αρχισυντάκτης του Λεωνίδα).
Χάθηκαν για κάποιο διάστημα μέχρι το 2010 που ξαναβρέθηκαν έχοντας αρχίσει πια να παίζουν ως resident dj στα ίδια νυχτερινά μαγαζιά της πόλης κι έκτοτε είναι αχώριστοι φίλοι.

Τους αρέσουν τα burger κι οι φούρνοι, είναι φανατικοί με την indie και τη ροκ, από κοινού κρυφοκοιτάζουν τη disco και την ηλεκρονική, τσακώνονται για τη reggae, μα πάνω απ´ ολα τους αρέσει να παίζουν μουσική μαζί (κι όταν τελειώνει το βράδυ να τρώνε).

Φέτος, παίζουν παρέα τα περισσότερα Σαββατόβραδα στη Γιάφκα, ενώ μοιράζονται από κοινού το μικρόφωνο κάθε μέρα 15:00-16:00 στον αέρα του Antenna Patras 105,3.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 6982948611


ΓΙΑΦΚΑ night revolution

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life