Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

iPhone 7: Αρκετές παραγγελίες στην Πάτρα, αλλά μικρή εώς καθόλου διαθεσιμότητα στα καταστήματα

iPhone 7: Αρκετές παραγγελίες στην Πάτρα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαθέσιμο στα καταστήματα από το περασμένο Σάββατο

Λίστες αναμονής με τους ενδιαφερόμενους για το νέο iphone έχουν δημιουργήσει μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας και στην Πάτρα. Από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου οπότε και διατέθηκε στην αγορά το iPhone 7 στα κεντρικά καταστήματα της πόλης είναι κάποιες δεκάδες οι παραγγελίες για αντίστοιχους ενδιαφερόμενους.

Οι οποίοι μάλιστα -στο μεγαλύτερο ποσοστό τους- ενδιαφέρονται για το iphone 7 plus. Την ακριβότερη δηλαδή συσκευή, που αγγίζει τα 1.000 ευρώ.

Σε κεντρικό κατάστημα της Πάτρας εχουν γίνει ήδη 20 παραγγελίες iPhone 7 και γύρω στις 15 iPhone 7 plus. Το μοντέλο plus είναι και αυτό το οποίο φέρει τη διπλή κάμερα, ενώ το iphone 7 μοιάζει πολύ με το 6s.

Σε άλλο κατάστημα της Ελληνος Στρατιώτη έχουν γίνει γύρω στις 10 παραγγελίες για iphone 7. Αξίζει να αναφέρουμε πως όπως μας ενημέρωσαν, είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που το έχουν προπαραγγείλει και ηλεκτρονικά.

Οπως μας είπαν υπάλληλοι καταστημάτων κινητής και ηλεκτρονικών ειδών, όσα iphone 7 και αν λάβουν δεν θα προλάβουν να μπουν στα ραφια καθώς είναι ήδη πολλές οι παραγγελίες και θα φύγουν το επόμενο κιόλας πρωινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις