Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πατρινό "άρωμα" στην μεταγλωττισμένη κόπια της παιδικής ταινίας "Πελαργοί" - Δανείζει τη φωνή της η Λίλα Μπακλέση -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πατρινό "άρωμα" στην μεταγλωττ...

Η ταινία θ' αρχίσει να παίζεται και στην Πάτρα από τις 6 Οκτωβρίου 2016

Πλησιάζει η επίσημη έξοδος της Αμερικάνικης ταινίας ψηφιακού animation «Πελαργοί - Storks» στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016).

Στο φιλμ όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία διανομής Tanweer, δανείζουν τις φωνές τους στην ελληνική μεταγλωττισμένη κόπια, ο κωμικός ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τζούνιορ) και η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση (Τουλίπα). Η Λίλα Μπακλέση που αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου και ξεχώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», θα ταξιδέψουν το κοινό (μικρούς και μεγάλους) μέσα από τις φωνές τους, στον υπέροχο, animation κόσμο των Πελαργών, προσπαθώντας να απαντήσουν σε ένα από πιο παλιά και διαχρονικά ερωτήματα της ανθρωπότητας.

Τελικά τα μωρά τα φέρνουν οι Πελαργοί;

Η εταιρεία διανομής Tanweer μας έστειλε το making of video της ταινίας «Πελαργοί», μαζί με φωτογραφίες από τα γυρίσματα και σας το παρουσιάζουμε.

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Στην animated περιπέτεια «Πελαργοί», στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια, δανείζουν τις φωνές τους οι Άντι Σάμπεργκ (“Cloudy with a Chance of Meatballs”, “Hotel Transylvania”), Κέλσι Γκράμερ (“Toy Story 2”, “The Simpsons”), Κέιτι Κράουν (Cartoon Network’s “Clarence”), Κίγκαν-Μάικλ Κι (“The Angry Birds Movie”, “Keanu”, “Key & Peele”), Τζόρνταν Πιλ (“Keanu”, “Key & Peele”), Τζένιφερ Άνιστον (“We’re the Millers”, “Horrible Bosses”), Τάι Μπουρέλ (“Modern Family”) και Ντάνι Τρέχο  (“The Book of Life”).

Η σκηνοθεσία είναι των Νίκολας Στόλερ (“Neighbors”, υποψήφιος για BAFTA για το “Muppets Most Wanted”) και Νταγκ Σουίτλαντ (υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους, «Presto» και υπεύθυνος animator στο “Cars”), σε σενάριο του Στόλερ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπραντ Λιούις (“Ratatouille”) και Νίκολας Στόλερ. Η μουσική είναι των Τζεφ Ντάνα και Μίκαελ Ντάνα (“The Good Dinosaur”).

*Όσο για την μεταγλωττισμένη version της ταινίας, όπως προείπαμε, τις φωνές τους δανείζουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, στον ρόλο του Τζούνιορ και η Λίλα Μπακλέση, στον ρόλο της Τουλίπας.

*Η ταινία «Πελαργοί» θα βγει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου, από την Tanweer, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture