Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Η εντυπωσιακή μετάλαξη του Τόφαλος από τον Προμηθέα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μπάσκετ: Η εντυπωσιακή μετάλαξη του Τόφα...

Ένα στάδιο στολίδι υψηλών προδιαγραφών

Ο Προμηθέας Πατρών ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη χρονιά της ιστορίας του στα σαλόνια της Α1 και το κλειστό του ΠΕΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» που φιλοξενεί την ομάδα ανακαινίστηκε εκ βάθρων σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Έχει την ιδιαίτερη σημασία του το γεγονός ότι ένα κρατικό γήπεδο άλλαξε όψη χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία της ομάδας του "Προμηθέα" αφήνοντας παρακαταθήκη στην πόλη ένα γήπεδο στολίδι.

Ο ΑΣΠ Προμηθέας δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με αφορμή την μετακόμιση της ομάδας στο ανακαινισμένο «Δημήτριος Τόφαλος».  Το κεντρικό μότο είναι «Αυτό είναι το σπίτι μας! Και θα το προστατεύσουμε!» και μπορεί να φιλοξενήσει με αξιοπρέπεια ομάδες της ανώτερης κατηγορίας και φιλάθλους.

Ο ΑΣΠ Προμηθέας έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του ΠΕΑΚ για την πλήρη μπασκετική χρήση του γηπέδου την φετινή χρονιά. Μια κίνηση αν μη τι άλλο που δείχνει ότι ο Πατρινός σύλλογος κινείται με μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς.

Εκτός των άλλων το «Τόφαλος» διαθέτει  πλέον και μια νέα ξεχωριστή γραμμογράφιση στο παρκέ του αγωνιστικού χώρου που απεικονίζει 5 ιστορικά κτήρια και μνημεία της Πάτρας, η επιλογή των οποίων δεν έγινε τυχαία.

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου συμβολίζει την ένωση πολιτισμών, ομάδων και περιοχών. Ο Φάρος συμβολίζει την ιστορία και το σύμβολο της πόλης, το Κάστρο της Πάτρας τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, ο ιερός ναός του Αγίου Ανδρέα την πίστη και το θρησκευτικό συναίσθημα και τέλος, το Αρχαίο Ωδείο τον πολιτισμό που διέπει και ο αθλητισμός.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports