Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά για τη νέα περίοδο το Περί Σκιών του Χρήστου Πατρινού με παράσταση καραγκιόζη

Ξεκινά για τη νέα περίοδο το Περί Σκιών ...

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα στο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν 18-20, στην περιοχή Αγίου Διονυσίου, ο αγαπητός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης της Πάτρας μια ξεκαρδιστική παράσταση Καραγκιόζη στο πλαίσιο της έναρξης του εργαστηρίου παιδικής σκηνής και θεάτρου σκιών με ελεύθερη είσοδο.

Ο Χρ. Πατρινός για άλλη μια φορά στη σκηνή του θα έχει για βοηθούς τους μαθητές της περσινής χρονιάς που παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στα εργαστήρια. Η φετινή όμως δημιουργική απασχόληση όπως όλα δείχνουν αναμένεται πλούσια με καινοτόμες πολιτιστικές δράσεις ενώ οι μικροί λιλιπούτειοι καραγκιοζοπαίχτες θα κλέψουν για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις. Φέτος μάλιστα δημιουργείται τμήμα για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου κύκλου εργαστηρίων πραγματοποιείται όπως προείπαμε, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα με παράσταση Καραγκιόζη ενώ θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6977355402, 6945678310, 2610452320.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture