Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νταλίκα με 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρας- Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νταλίκα με 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγά...

Μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού

22:17 Στην επίσημη ανακοίνωσή του για την μεγάλη μπάζα των λαθραίων τσιγάρων που εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας, το Υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει τα εξής: "Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων καθώς και στη σύλληψη ενός 54χρονου αλλοδαπού, οδηγού φορτηγού οχήματος, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, στελέχη του Τομέα Ασφαλείας – Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, βρέθηκαν κρυμμένες εντός του ανωτέρω επικαθήμενου τριάντα (30) παλέτες με μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, οι οποίες ήταν καλυμμένες με σακιά που περιείχαν ρύζι και καλαμπόκι.

Η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων ανέρχεται σε διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες (270.000) πακέτα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων, το Φ/Γ όχημα, το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (€1.200), καθώς και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα".

 

 

 

 

18:50 - Νεότερη ενημέρωση

Συνεχίζεται η επιχείρηση ελέγχου και καταμέτρησης του παράνομου φορτίου που εντοπίστηκε να κουβαλά νταλίκα με Βουλγαρικές πινακίδες, νωρίτερα σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταμέτρηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία, ωστόσο πρόκειται για μεγάλο φορτίο με περισσότερα από 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συνολικά κοντά στα 5 εκατομμύρια τσιγάρα, τα οποία προσπάθησε ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου που είναι Βούλγαρος, να περάσει από το νέο λιμάνι των Πατρών  με προορισμό την Ιταλία.

Μία νταλίκα που θ’ αναχωρούσε από το νέο λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης να έχει στο φορτίο της, ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Κεντρικό λιμεναρχείο της Πάτρας, η υπόθεση βρίσκεται στην διαδικασία του ελέγχου από τους λιμενικούς, στο γραφείο ασφάλειας του Λιμεναρχείου.

Το συμβάν πάντως έχει προκαλέσει προβληματισμό και φανερώνει την προσπάθεια των επιτήδειων να καταστήσουν το λιμάνι των Πατρών σε κέντρο διακίνησης και μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις