Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από αυτή την Πέμπτη η ταινία “Ma Ma” με την Πενέλοπε Κρουζ στις ελληνικές αίθουσες

Από αυτή την Πέμπτη η ταινία “Ma Ma” με ...

Σε διανομή της Seven Films

Το φιλμ “Ma Ma” σε σκηνοθεσία και σενάριο του 58χρονου Ισπανού σκηνοθέτη Χούλιο Μεντέμ, με πρωταγωνίστρια την 42χρονη σταρ Πενέλοπε Κρουζ, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.

Στο φιλμ που διανέμει στην Ελλάδα η Seven Films και πιθανόν να το δούμε και στην Πάτρα, παίζουν επίσης οι Λούις Τοσάρ, Asier Etxeandia, Silvia Abascal και Άλεξ Μπρέντεμυλ.

Η ταινία «Ma Ma» είχε παρουσιαστεί στο επίσημο πρόγραμμα του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά. Η Πενέλοπε Κρουζ που είχε υποδυθεί και την Πελαγία στο «Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» του Τζον Μάντεν που είχε γυριστεί το 2000 στην Κεφαλονιά, ενσαρκώνει στο φιλμ του Μεντέμ την Magda, μία άνεργη δασκάλα, η οποία μετά από μία ιατρική εξέταση, θα ανακαλύψει πως έχει καρκίνο στο στήθος και θ’ αρχίσει μία γενναία μάχη με την ασθένεια. Αυτή η εμπειρία θα οδηγήσει τη Magda στο να δημιουργήσει απρόσμενους δεσμούς και σχέσεις με ανθρώπους κοντά σε αυτήν.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστεί λοιπόν στη νέα του ταινία του ατρόμητου Χούλιο Μεντέμ (Το Σεξ και η Λουσία, Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου), που είναι ένα δράμα για τη ζωή, το θάνατο, το ρομαντισμό και τη μητρότητα, και τη μεγαλειότητα μιας γυναίκας ν’ αντιμετωπίζει με το ίδιο σθένος τις τραγωδίες και τα θαύματα.

Σύνοψη

Με την καρδιά της ήδη πληγωμένη από την απόφαση του συζύγου της να την αφήσει, η Μάγδα ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο του μαστού. Ο γιατρός της τρέφει ελπίδες, αλλά θα πρέπει να υποστεί επίπονες θεραπείες.  Την ίδια ημέρα της διάγνωσης, η Μάγδα γνωρίζει τον Αρτούρο, που δείχνει να περνάει το προσωπικό του δράμα. Δύο τραγικά συμβάντα γεννούν έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στους δυο τους, ένα δεσμό που θα αντέξει  στο χρόνο και τις ανατροπές στις ζωές τους.

Ο Χούλιο Μεντέμ έχει γεννηθεί στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και σπούδασε εκεί Ιατρική. Εργάστηκε ως κριτικός κινηματογράφου πριν αρχίσει να σκηνοθετεί μικρού μήκους ταινίες και την πρώτη μεγάλου μήκους του- Αγελάδες (Vacas).

H φιλμογραφία του:

Ma Ma (2015)

7 Dias en La Habana - 7 Ημέρες στην Αβάνα (2012)

Habitacion en Roma - Δωμάτιο στη Ρώμη (2010)

Caotica Ana - Χαοτική Αννα (2007)

Lucia y el Sexo - Το Σεξ και η Λουσία (2001)

Los Amantes del Circulo Polar - Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου (1998)

Vacas - Αγελάδες (1992).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture