Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το Run Greece επιστρέφει στην Πάτρα με στόχο τις 5.000 συμμετοχές - Στον Κοινωνικό Οργανισμό τα έσοδα της διοργάνωσης

Το Run Greece επιστρέφει στην Πάτρα με σ...

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Με στόχο τις 5.000 συμμετοχές, μετά το περυσινό ρεκόρ των 4.233 δρομέων επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Πάτρα το Run Greece. Το ραντεβού έχει κλειστεί για  την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και αναμένεται για μια ακόμα φορά να είναι μια «γιορτή» του αθλητισμού.

Σε συνέντευξη Τύπου της Τρίτης για την διοργάνωση μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος, ο Αθανάσιος Βελής της Wind που στηρίζει την διοργάνωση από την πρώτη στιγμή, ο Απόστολος Αποστολόπουλος της οργανωτικής επιτροπής του Run Greece, ο Γιάννης Σταματόπουλος του ΣΕΓΑΣ, οι Πατρινοί αθλητές Κωνσταντίνος Τεντόπουλος και Δέσποινα Μουρτά, καθώς και ο Βαγγέλης Τζελάτης της  Ένωσης Αθλητικών Σωματείων  ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου.

Γιάννης Σταματόπουλος

«Το Run Greece είναι η οικονομία του δρομικού μας συστήματος μετά τον Μαραθώνιο, και  πολλοί αθλητές συμμετάσχουν σε αυτήν την «γιορτή». Η επιτυχία του θεσμού είναι μεγάλη και στις έξι μεγάλες πόλεις. Αυτός ο «αγώνας» θα συνεχίσει την παράδοση του θεσμού, και πάντα η Πάτρα θα έχει την πρωτιά στις συμμέτοχες».

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

«Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση την όποια από την αρχή στηρίξαμε, και βάλαμε «στοίχημα» για την συμμετοχή που θα υπάρχει από τον κόσμο. Θέλουμε να προβάλουμε κάθε φορά τον υγιή αθλητισμό. Το «στοίχημα» αυτό έχει κερδηθεί. Πέρυσι παρά τον βροχερό καιρό υπήρξε μεγάλη συμμετοχή. Αλλά αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα να γεμίζουν την Πάτρα. Η περιφέρεια κάνει το καθήκον της».

Τάκης Πετρόπουλος

«Η πόλη είναι υπερήφανη για τους δυο αθλητές μας Ντίνο Τεντόπουλο και Δέσποινα Μουρτά, όχι μόνο για τις αθλητικές τους διακρίσεις αλλά και για το ήθος  που έχουν επιδείξει. Το σπουδαιότερο είναι ότι είναι δυο υγιείς αθλητές και πρέπει να στηρίζουμε τον υγιή αθλητισμό στις μέρες μας. Το οικοδόμημα του αθλητισμού είναι χάλι... Έχουμε καταφέρει σαν Δήμος να μην ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να συνεχίζουμε».

Θεόδωρος Δελής - Wind

«Η Wind στηρίζει για ακόμα μια φορά την προσπάθεια αυτή, και θα είμαστε πάντα εκεί. Κάθε χρονιά στηρίζουμε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν πρόβλημα όπως και φέτος θα βοηθήσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων που φροντίζει δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Μέσο του προγράμματος Run Greece έχουμε προσφέρει πάνω από 120.000 ευρώ μόλις σε τρία χρόνια σε 17 κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και είμαστε έτοιμοι. Ραντεβού λοιπόν την άλλη Κυριακή».

Κωνσταντίνος Τεντόπουλος - Δέσποινα Μουρτά

«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να συμμετέχει στην διοργάνωση, καθώς είναι μια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι για να κάνουμε νέο ρεκόρ, αλλά και για να απολαύσουμε την διαδρομή και να διασκεδάσουμε» ανέφερε η Δέσποινα Μουρτά, ενώ ο  Κωνσταντίνος Τεντόπουλος επισήμανε: «Συμφωνώ με την συναθλήτρια μου, και είναι χαρά να βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει. Ελπίζουμε να σπάσουμε το ρεκόρ συμμετοχών και όλα να κυλήσουν ομαλά και ωραία».

Βαγγέλης Τζελάτης

«Έχουμε την αποκλειστική ευθύνη για τις μεγάλες διοργανώσεις που γίνονται στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια. Το Run Greece θα κάνει ρεκόρ συμμετοχών για άλλη μια φορά σε όλη την Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση από άποψη συμμετοχών σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα που έχουν τον Μαραθώνιο. Το Run Greece ξεκίνησε το 2013 στην πόλη μας, τότε ξεκινήσαμε με 2.407 συμμετέχοντες και η αύξηση άρχισε κατευθείαν. Το 2014 έγιναν 3.456 άτομα ενώ το 2015 φτάσαμε τις 4.233 άτομα και φέτος έχουμε στόχο να φτάσουμε στις 5.000 δηλώσεις και να σταματήσουμε, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και εύκολο να υπάρξουν περισσότερα άτομα σε έναν τόσο μικρό χώρο όπως εξελίχθητε. Αυτή η διοργάνωση έχει την τελειότερη υγειονομική κάλυψη από κάθε διοργάνωση στην Ελλάδα. Και φυσικά όλοι είναι ασφαλισμένοι είτε τρέχουν είτε παρακολουθούν. Θέλουμε να βοηθήσουμε την πόλη αλλά και τον αθλητισμό της πόλης. Αυτό που κάνουμε πάντως είναι να παλεύουμε για τον υγιή αθλητισμό».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα έσοδα θα πάνε στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων που φροντίζει δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

 

 

Οι αθλητές: Δέσποινα Μουρτά και Κωσταντίνος Τεντόπουλος

Οι αθλητές: Δέσποινα Μουρτά και Κωσταντί...

Οι αθλητές: Δέσποινα Μουρτά και Κωσταντίνος Τεντόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Γιάννης...

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος

Ο Τάκης Πετρόπουλος, σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων

Ο Τάκης Πετρόπουλος, σύμβουλος αθλητισμο...

Ο Τάκης Πετρόπουλος, σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Β. Πελοποννήσου Τζελάπης

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αθλητικών Σωματε...

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Β. Πελοποννήσου Τζελάπης

Ο Αθανάσιος Βελής εκπρόσωπος της Wind

Ο Αθανάσιος Βελής εκπρόσωπος της Wind

Ο Αθανάσιος Βελής εκπρόσωπος της Wind

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports