Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Οι Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες " συναντώνται για 2η φορά το Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Πάτρα: "Οι Activewomen- Δραστήριες ...

2η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες

Ικανή προστιθέμενη αξία για την αναβάθμιση του θεσμού σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά σταδιακά και σε διεθνές, θα δώσει στη φετινή 2η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες Πάτρα 2016, η ενεργός συνεργασία με τρεις σημαντικούς φορείς.

Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα θα έχουν μεταξύ άλλων παρουσία με διαφόρους τρόπους η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ο.Ε.Σ.Ν.Ε.), η Ένωση Γυναικών Πάτρας (Ε.ΓΥ.ΠΑ.) και ο Σύλλογος  Γυναικών για τον Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής.

Είναι εξαιρετικά τιμητικό αλλά και ουσιαστικό το γεγονός ότι και οι τρεις φορείς ενέταξαν στις φετινές δράσεις τους τη συμμετοχή τους στη Συνάντηση,  με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται για την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της κοινωνίας, πάνω σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα.

Η ΟΕΣΥΝΕ (πρόεδρος η πατρινή αρχιτέκτων/ μηχανικός Έφη Σιαΐνη) μάχεται για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της ελληνικής Νεανικής Επιχειρηματικότητας στο παγκόσμιο οικονομικό χάρτη. Έχει πετύχει να διατηρεί συνεχή διάλογο με Διεθνείς Οργανώσεις, Ευρωπαϊκούς Φορείς και Κυβερνητικές Αρχές.

Η ΕΓΥΠΑ (πρόεδρος σήμερα η κυρία Άννα Μαρία Ρογδάκη) έχει ήδη πλούσιο ιστορικό σημαντικών πρωτοβουλιών πάνω σε καίρια θέματα, όπως η συλλογική κοινωνική ευθύνη, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός . Με βασικό άξονα τον άνθρωπο και την προσφορά σε αυτόν, η Ένωση, ξεκίνησε το 1991,όχι σαν φεμινιστικό σωματείο αλλά με βασικό σκοπό τον αγώνα για κοινωνική προσφορά και την ευρύτερη προώθηση των γυναικείων θεμάτων καθώς και την προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η πρόεδρος, κόρη της αείμνηστης Κούλας Ρογδάκη, προσπαθεί με το ακούραστο Συμβούλιο να συντονίσει αυτήν την προσπάθεια και τα 4500 μέλη της Ένωσης, που ολοένα αυξάνονται.

Όσο αφορά το Άλμα Ζωής (πρόεδρος η κυρία Λιολιώ  Κολυπέρα), αποτελεί ευτυχή συγκυρία ότι η 2η Συνάντηση Activewomen, διεξάγεται ακριβώς την παραμονή της διοργάνωσης του φετινού Pink The City, καθώς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού με πληθώρα εκδηλώσεων.

Ειδικότερα όπως είναι γνωστό το  « Άλμα Ζωής» διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά στη Πάτρα   τον συμβολικό περίπατο, το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου, από την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων  προς το Μώλο της Αγίου Νικολάου με το σύνθημα “Pink the City” και άλλες εκπλήξεις που θα συνδυαστούν και με την 2η Συνάντηση Activewomen.

Αλλά τα καλά νέα για την Activewomen δεν σταματούν εδώ και σύντομα θα υπάρξει πληρέστερη ενημέρωση.

Όπως είναι γνωστό η 2η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες Πάτρα 2016 θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από ώρα 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-625141 και 698 298 2098

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις