Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Westia στην περιφέρεια Ηπείρου

Πάτρα: Η Westia στην περιφέρεια Ηπείρου

Το μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση του ΣΚΕΑΝΑ με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη

«Η εξωστρέφεια είναι η καλύτερη στρατηγική και ο τρόπος με τον οποίον θα καταφέρουμε να πετύχουμε» ήταν το μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση του ΣΚΕΑΝΑ με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στη συνάντηση του με τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ. Συμβούλεψε τα μέλη του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ να εργαστούν με οργάνωση και συνέπεια και να έχουν στόχους και όραμα.

Επιπλέον διαβεβαίωσε από την μία ότι θα η WESTIA 2017 θα έχει την στήριξή του και από την άλλη ότι η κλαδική μας.

«Είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και συνέργειες γιατί μόνο έτσι θα ενισχύσουμε αποτελεσματικά τις τοπικές μας οικονομίες, δεδομένου του ότι η Ήπειρος διαθέτει προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες η εστίαση. Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων προϊόντων της περιφέρειας της Ηπείρου , όπως πουλερικά, κρέατα, γαλακτοκομικά. Οι 15.000 επισκέπτες της WESTIA 2016 που το 66% ήταν επαγγελματίες, απέδειξαν ότι με τις συμφωνίες που έκλεισαν κυριολεκτικά απογείωσαν τις πωλήσεις των προϊόντων που συμμετείχαν στην έκθεση.» είπε ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Γιώργος Κοτοπούλης.

Στη φωτ. από αριστερά οι κκ. Νίκος Αθανασόπουλος γ.γ. ΣΚΕΑΝΑ, Νίκος Σαγώνας συνεργάτης WESTIA, Γιώργος Κοτοπούλης πρ. ΣΚΕΑΝΑ, Νεκτάριος Γεωργόπουλος συνεργάτης WESTIA, Αλέξανδρος Καχριμάνης Περιφερειάρχης Ηπείρου, Χρήστος Καρόπι συνεργάτης WESTIA, Έλενα Διαμαντοπούλου συνεργάτης WESTIA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις