Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από αυτή την Πέμπτη βγαίνει στις αίθουσες, και της Πάτρας, το φιλμ τρόμου «Μη Σβήσεις το Φως - Lights Out»

Από αυτή την Πέμπτη βγαίνει στις αίθουσε...

Πρόκειται για παραγωγή του Τζέιμς Γουάν και σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

To φιλμ υπερφυσικού τρόμου «Μη Σβήσεις το Φως - Lights Out» που βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες από την Warner Bros στα τέλη Ιουλίου και έλαβε γενικά θετικά σχόλια, όπως ότι πρόκειται για την πιο εφευρετική ταινία τρόμου της χρονιάς, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας, στη Βέσο Μάρε) από αυτή την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 σε διανομή της εταιρείας Tanweer.

Το συγκεκριμένο φιλμ που έκανε την πρεμιέρα του στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Άντζελες και έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 145 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα περίπου 68 στα Αμερικάνικα ταμεία.

Το «Lights Out» έχει σκηνοθετήσει ο 35χρονος Σουηδός Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Τερέζα Πάλμερ, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Αλεξάντερ ΝτιΠέρσια, Μπίλι Μπερκ και η Μαρία Μπέλο.

Είναι αλήθεια πως και από το τρέιλερ, η ταινία δείχνει αρκετά πρωτότυπη και φοβίζει αρκετά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Tanweer, από τον παραγωγό του «The Conjuring – Το Κάλεσμα» Τζέιμς Γουάν έρχεται μια ιστορία τρόμου που ελλοχεύει στο σκοτάδι.

Όταν η Ρεμπέκα έφυγε από το πατρικό της, πίστεψε ότι άφησε πίσω της τους φόβους που στοίχειωναν τα παιδικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι, αφότου έσβηναν τα φώτα... Τώρα, ο μικρός της αδερφός, ο Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα, που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, η Ρεμπέκα θα πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει... όταν σβήνουν τα φώτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο φιλμ μικρού μήκους του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ.

Το τρέιλερ του «Μη Σβήσεις το Φως» ήδη προβάλλεται στις Πατρινές αίθουσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture