Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: "Γκέλαρε" και η ΑΕΚ στην θέα της κορυφής-Λευκή ισοπαλία με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ

Σουπερλίγκ: "Γκέλαρε" και η ΑΕ...

Η Ένωση δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Γηραιού

Στο άγχος του να ανέβει πρώτη πνίγηκε η ΑΕΚ! Η κακή «Ένωση» δεν κατάφερε να διασπάσει τον γενναίο Ηρακλή και μένοντας στο 0-0, απέτυχε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων διεκδικητών του τίτλου.

Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε αυτή την αγωνιστική με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Η "Ένωση" έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή παρουσιάζοντας κακό πρόσωπο και έχοντας προβλήματα στη δημιουργία φάσεων.

Ο Αλμπέρτος Ρούσος ήταν ίσως ο βασικότερος λόγος που ο Ηρακλής έφυγε από το ΟΑΚΑ με την ισοπαλία. Είτε ως στόπερ στο ξεκίνημα του ματς, είτε ως αμυντικός χαφ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έκοψε τις περισσότερες φάσεις και είχε καταλυτική παρουσία στην ανασταλτική λειτουργία του Ηρακλή.

Το στήσιμο του Ηρακλή και ο τρόπος που διάβασε το ματς, ήταν όλα τα λεφτά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν απαντήσεις σ’ όλους τους αγωνιστικούς γρίφους που έβαλε η ΑΕΚ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ χωρίς τον Μάνταλο, είναι μια άλλη ομάδα. Της λείπει η δημιουργικότητα και η φαντασία στο παιχνίδι της. Της λείπει και ο άνθρωπος που θα μπορεί να δώσει ρυθμό. Και φυσικά αποδείχθηκε πως ο Μπακασέτας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει την δουλειά που κάνει ο Μάνταλος μέσα στο γήπεδο.

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Μπακάκης, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (72' Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46' Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πέκχαρτ (46' Πλατέλλας).

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Μοντέιρο (54' Πασσάς), Λάμπρου (60' Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Περόνε (83' Λουκίνας).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή με το βλέμμα στην κορυφή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports