Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον αγιασμό στον Φάρο Ποντίων Πατρών για τη νέα περίοδο 2016-2017

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τον αγιασμό στον Φάρο Πον...

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Ρώσσου, π. Θεόδωρος Κωτσόπουλος

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 τελέστηκε ο Αγιασμός του Σωματείου Φάρος Ποντίων Πατρών, στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της περιόδου 2016 – 2017.

Η όλη τελετή και εκδήλωση έλαβε χώρα στην εστία του Σωματείου, στην Λεωφ. Βενιζέλου 38 και Σολωμού (κτίριο ΑΔΕΠ) στην Πάτρα.

Μετά το πέρας της τελετής ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Ρώσσου, πατήρ Θεόδωρος Κωτσόπουλος ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου Ποντίων Πατρών, μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά γεμάτη από επιτυχίες.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, η Μάρθα Στασινού, υπεύθυνη χορευτικού και βεστιαρίου, αφού ευχαρίστησε θερμά τον σεβαστό πατέρα Θεόδωρο για την παρουσία του στην τελετή αγιασμού, τα μέλη και τους φίλους του Φάρου Ποντίων Πατρών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καθώς επίσης και τις κυρίες που ετοίμασαν τα διάφορα γλυκίσματα και εδέσματα που προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους, παρουσίασε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 12ης Ιουνίου 2016 και τους χοροδιδασκάλους που θα αναλάβουν τα μαθήματα χορών στα χορευτικά τμήματα παίδων, αρχαρίων και προχωρημένων για τη νέα περίοδο 2016-2017.

Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την προγραμματισμένη 2ήμερη εκδρομή στην Ξάνθη στις 8 και 9 Οκτωβρίου, με αφορμή το 12ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, στο οποίο θα συμμετέχει και το χορευτικό Τμήμα του Φάρου Ποντίων Πατρών.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν οι κύριοι Μαυρόγιαννης Διονύσιος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Ιωαννίδης Νικόλαος Υποστράτηγος Ε.Α της Ελληνικής Αστυνομίας, Γραικούσης Νικόλαος πρόεδρος του Συλλόγου Τέρψης, Χάιδας Αλέξανδρος χοροδιδάσκαλος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και Βούλγαρης Δημήτριος χοροδιδάσκαλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γηροκομείου.

*Η τελετή Αγιασμού ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση ποντιακών και άλλων παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Τέρψης και του Φάρου Ποντίων Πατρών και ποντιακό γλέντι με τον κ. Ταφειάδη Νικόλαο στη λύρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture