Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας "Αρίσταρχος Skyrace" στο Χελμό με εκκίνηση το γραφικό Σούβαρδο Καλαβρύτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας "...

Συνολικά συμμετείχαν 117 αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας 3ο Aristarchos Skyrace - 2016, στον ορεινό όγκο του Χελμού Αχαΐας, από το γραφικότατο χωριό Σούβαρδο στα 1250 μέτρα υψόμετρο έως το αστεροσκοπείο (τηλεσκόπιο) Αρίσταρχος και πάλι πίσω.

Ο αγώνας έγινε με εκκίνηση το Σούβαρδο που είναι χτισμένο σε μία ελατόφυτη πλαγιά του Χελμού το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Συνολικά 117 αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας, από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο (σιγά σιγά γίνεται διεθνής ο αγώνας), όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, έλαβαν εκκίνηση από τη μαραθωνοδρόμο φίλη Σοφία Ρήγα για να τρέξουν τις δύο πανέμορφες διαδρομές μας, τον skyrace Αρίσταρχο και τη δασική Λυκόπορτα.

Τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο www.aristarchoskyrace.com αύριο Τρίτη 27/9/2016, ενώ όλοι οι τερματισμοί "έτρεχαν" live από την αξιόπιστη chronosystems.gr κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπήρξε ρεκόρ διαδρομών, είχαμε φανατικούς Αρισταρχικούς δρομείς, είχαμε και νέους φίλους που ελπίζουμε να γίνουν και αυτοί φανατικοί του Χελμού, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Ως διοργάνωση - ο Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Σουβάρδου και η Outdoor Runners - θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν, τους περιπατητές που δεν έχασαν και φέτος την ευκαιρία, τους θαυμάσιους εθελοντές μας σε σταθμούς και γραμματεία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τομέα Αχαΐας που μας καλύπτει ανελλιπώς από το 2013, την chronosystems επίσης για το υπέροχο μετάλλιο, το Μελισσότοπο και το Mitos για τα δώρα τους, το ξενοδοχείο Alpine Aria και το εστιατόριο Το Σπιτικό στα Καλάβρυτα για την αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξή τους, το foto-trexoume.gr και τη Euro-nuts για τις παροχές τους, όσες και όσους αφανώς υποστήριξαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους, τον παπα-Κώστα (Καπετανόπουλο) για την ευλογία του και τους Σουβαρδείτες για το χειροκρότημά τους!

Με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε πολύ νωρίτερα από το 2017, για οργανωτική επιτροπή, Αλέξανδρος και Νίκος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports