Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευρυτανία: Διατηρούσαν ολόκληρο... δάσος με δενδρύλλια κάνναβης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ευρυτανία: Διατηρούσαν ολόκληρο... δάσος...

Εκριζώθηκαν συνολικά 1.278 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και 1,75 μέτρων

Ολόκληρο δάσος με δενδρύλλια κάνναβης τα οποία έφθανα σε ύψος μέχρι και 1,75 μέτρα διατηρούσαν άγνωστες δράστες σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Ευρυτανίας. Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.278 δέντρα.

 

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

"Στο πλαίσιο μεθοδικών και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε χθες (24-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη δασική περιοχή, πλησίον του Οικισμού «Γρανά» της τοπικής κοινότητας Προδρόμου Ευρυτανίας, μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ο εντοπισμός της φυτείας, η οποία εκτείνονταν σε έξι (6) ειδικά διαμορφωμένα ανισόπεδα επίπεδα, πραγματοποιήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ και Β’ Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.

 

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (1.278) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαινόταν από (0,20) έως και (1,75) μέτρων, ενώ εντός της φυτείας εντοπίστηκαν πρόχειρο κατάλυμα και αυτοσχέδια παρατηρητήρια.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις