Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Στις Πόρτες μετέβησαν τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου ώστε να διευκολυνθούν οι δηλώσεις των ζημιών

Δυτική Αχαΐα: Στις Πόρτες μετέβησαν τα υ...

Από τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή

Στις  Πόρτες  μετέβησαν τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Δυτικής Αχαΐας ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο και τους τοπικούς συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Πορτών, ώστε να διευκολυνθούν οι πληγέντες και να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν από τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή.

«Σύμφωνα με τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτουμε, κλιμάκιο με στελέχη από τον δήμο καθώς και την ανταποκρίτρια του Ε.Λ.Γ.Α. μετέβησαν στην Τοπική Κοινότητα Πορτών ως οφείλαμε και παραλάβαμε τις δηλώσεις  των πληγέντων.

Αυτό γίνετε για πρώτη φορά και θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες απομακρυσμένες πληγείσες κοινότητες καθότι θεωρούμε ότι στοιχειωδώς διευκολύνεται ο συνδημότης μας και τουλάχιστον «ανακουφίζεται» από το ταξίδι προς το κέντρο που στεγάζονται οι υπηρεσίες.

Μπορεί κάποιοι να μην το αντιλαμβάνονται καθώς θεωρούν τις αποστάσεις απλές. Όμως στην δύσκολη εποχή  που  ζούμε  και τα οικονομικά του καθενός μας βρίσκονται στο κόκκινο η Δημοτική Αρχή οφείλει να στηρίζει  τα απομακρυσμένα χωριά  και τους αδύναμους συνδημότες μας ……..» ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 το κλιμάκιο θα βρίσκεται στα Λουσικά, την Πέμπτη  29/9/2016 στην Μιτόπολη και την Παρασκευή 30/9/2016 στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου (πληροφορίες 26930-41559 κα Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου).

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι έως και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Αχαΐα: Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις