Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο κρούσμα τηλεφωνικής απάτης για δήθεν τροχαίο-Απείλησαν πατέρα που είχε χάσει τον γιο του σε δολοφονική επίθεση

Πάτρα: Νέο κρούσμα τηλεφωνικής απάτης γι...

Τον ενημέρωσαν ότι η κόρη του έχει μπλέξει

Oι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα για δήθεν τροχαία χτύπησαν ξανά στην Πάτρα αλλά αυτήν την φορά «θύμα» τους ήταν ένας πατέρας που είχε ανάλογη πραγματική εμπειρία. Ο λόγος για τον Πατρινό Κώστα Μαυρομάτη που είχε χάσει τον γιο του πριν από χρόνια.

(Παραλίγο θύμα της απάτης με τηλεφωνήματα για δήθεν τροχαίο και η οικογένεια της Νάντιας Κωνσταντινίδη-Προτρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς μας)

Ο Κώστας Μαυρομάτης είχε δεχθεί ένα ανάλογο τηλεφώνημα το 1997 όταν τον ειδοποιούσαν για την δολοφονία του γιου του σε κατάστημα που εργαζόταν.

Το σοκ για τον άτυχο πατέρα ήταν μεγάλο όταν οι γνωστοί φαρσέρ-απατεώνες  του τηλεφώνησαν και τον ενημέρωναν ότι η κόρη του, εμπλεκόταν σε τροχαίο ατύχημα.

Ευτυχώς για τον ίδιο είχε ενημερωθεί για τις απάτες τον τελευταίων ημερών και αφού τους έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο, κάλεσε άμεσα την κόρη του να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.

Μπορεί αυτή η περιπέτεια να έληξε «αναίμακτα» αλλά στον κ. Μαυρομάτη ξύπνησε σίγουρα άσχημες μνήμες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα:"Λερναία ύδρα" τα τηλεφωνήματα απάτης & τρόμου-Δεν σταματούν ,παρά τις συλλήψεις, τα μέλη του κυκλώματος που είχε αποκαλύψει από τον Ιανουάριο το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις