Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Fior Di Levante: Ένα πλοίο - «κόσμημα» που γράφει Ιστορία!

Fior Di Levante: Ένα πλοίο - «κόσμημα» π...

Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιόνια μια καντάδα, τα πλοία της ΙΟΝΙΑΝ GROUP στολίζουν την Ελλάδα!

Και «ναυαρχίδα» του στόλου της, αναμφίβολα, είναι το εμβληματικού κύρους ημερόπλοιο Fior Di Levante, ένα πλοίο – «κόσμημα», που έχουν την τύχη να έχουν κυριολεκτικά στα πόδια τους η Πάτρα και τα πανέμορφα νησιά μας που συνδέονται μέσω αυτού με την αχαϊκή πρωτεύουσα, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη.

Είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία να ταξιδεύεις με το καλύτερο ημερόπλοιο του κόσμου, όπως δικαίως έχει χαρακτηριστεί το Fior Di Levante.

Σε συνθήκες άνεσης και εμφανούς πολυτέλειας, το επιβατικό κοινό απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που συνδυάζουν κάλλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αυτήν ακριβώς την πρωτόγνωρη εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν οι χιλιάδες επιβάτες που ταξίδεψαν έως σήμερα με το Fior Di Levante.

Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βραβεύτηκε ως το ομορφότερο πορθμειακό πλοίο, παγκοσμίως, για το 2015!

Συγκεκριμένα, στο Fior di Levante απονεμήθηκε το διεθνούς κύρους βραβείο Shippax Award στο πλαίσιο του Ferry Shipping Conference, στις 13 Απριλίου 2016, στη Στοκχόλμη, για τον εξωτερικό και εσωτερικό σύγχρονο σχεδιασμό του που αντανακλά σε υψηλές υπηρεσίες και άνεση στον επιβάτη, την εμπορικότητα καθώς και για το μοναδικό στο είδος του company branding (εμπορική ταυτότητα εταιρείας).

Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι το Fior Di Levante αναβάθμισε με την παρουσία του θεαματικά την προαναφερόμενη γραμμή, αλλάζοντας τα δεδομένα που ίσχυαν έως τη δρομολόγηση του στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάτρας με τα εν λόγω Ιόνια νησιά.

Επόμενο είναι, λοιπόν, από την πλευρά της IΟΝΙAN GROUP να εκφράζεται η βάσιμη αισιοδοξία ότι οι κάτοικοι της Πάτρας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα συνεχίσουν να «αγκαλιάζουν», όχι απλώς το Fior Di Levante , αλλά ένα πολυτελές πλοίο που τους φέρνει με άνεση πιο κοντά και ουσιαστικά τους ενώνει, γράφοντας  Ιστορία!

Για πληροφορίες/κρατήσεις απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ της IONIAN GROUP, Όθωνος Αμαλίας 12, Πάτρα τηλ: 2610240000

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά