Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Λάρισα και Περιστέρι

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Λάρισα και Περιστέρι

Στο σημερινό πρόγραμμα

Με τέσσερις συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκ των οποίων δεσπόζουν εκείνες σε Λάρισα και Περιστέρι. Στη Θεσσαλική πρωτεύουσα η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, που στοχεύει να κάνει τρεις τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια για να παραμείνει στην κορυφή και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι», που ακόμη δεν είναι απολύτως έτοιμοι, θα έχουν οδηγό τον προηγούμενο αγώνα τους εναντίον του Ηρακλή, όπου η χαλαρότητα και η υπεροψία που επέδειξαν τούς έφεραν σε δύσκολη θέση για σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης. Ντέρμπι θα έχουμε και στο Περιστέρι, όπου Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα παίξουν για τους πρώτους βαθμούς τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο υπολογίσιμες δυνάμεις της Σούπερ Λίγκας έχουν κάνει κακό ξεκίνημα, μετρούν αμφότερες δύο ήττες σε δύο ματς και δείχνουν άσχημη εικόνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήδη απολύθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων, ενώ σε περίπτωση νέας αποτυχίας σε κίνδυνο θα βρεθεί και η καρέκλα του Μάκη Χάβου στους Αρκάδες. Την αυλαία της ημέρας θα ανοίξει ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την Ξάνθη στην Τούμπα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, απέναντι σε ένα συγκρότημα που ακριβώς όπως τα δύο προηγούμενα απογοητεύει ως τώρα.

Στη Λιβαδειά, τέλος, άλλη μία ομάδα χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, ο Λεβαδειακός, θα ψάξει για την πρώτη επιτυχία στη διοργάνωση απέναντι στην Κέρκυρα, που εμφανίζει ως τώρα ένα συμπαθητικό σύνολο και αναμένεται να δυσκολέψει τους Βοιωτούς.

Το πρόγραμμα:

16:00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη

18:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

18:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

20:30 ΑΕΛ-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports