Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάτοικοι του Άνω Καστριτσίου απειλούν με… «αυτονόμηση» εάν δεν λυθούν τα προβλήματά τους

Πάτρα: Κάτοικοι του Άνω Καστριτσίου απει...

Επιστολή προς τη Δημοτική Αρχή

Τα έντονα παράπονα κατοίκων της περιοχής για την κατάσταση που επικρατεί στο Άνω Καστρίστι μεταφέρει μ’ επιστολή του προς το Δήμο Πατρέων ο οικείος φιλοπροοδευτικός Σύλλογος. Μάλιστα στην κατάληξη της επιστολής του ο Σύλλογος σημειώνει ότι στο Άνω Καστρίτσι συζητείται έντονα το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησή τους από το Δήμο Πατρέων και η λειτουργία τους ως κοινότητα.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του Συλλόγου παρακαλούν τη δημοτική Αρχή Πελετίδη να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατατάσταση των σωλήνων με αμίαντο στη θέση «Νερομάνα», επίσης να σταματήσει ο Δήμος να ρίχνει αδιάκριτα πολύ χλώριο επισημαίνοντας ότι «μας έχετε καταστρέψει το πιο υγιεινό νερό της Αχαΐας».

Παράλληλα ζητούν την αντικατάσταση του σκουριασμένου δικτύου, να βγάλει ο δήμος το «αυθαίρετο» ρολόι μέτρησης από την κεντρική δεξαμενή του χωριού. Επίσης δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να πληρώνουν το νερό τους όπως και η Αργυρά. Ζητούν δε να τους αποδοθούν τα «οφειλόμενα» στο Άνω Καστρίτσι από τις ανεμογεννήτριες και από την πηγή νερού Βελούχι-Άνω Καστριτσίου.

Η επιστολή φέρει ημερομηνία 16 Ιουνίου και σύμφωνα με πληροφορίες την υπογράφουν 505 κάτοικοι από τους συνολικά 800 ενήλικες που ζουν στο Άνω Καστρίτσι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις