Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Τα παιδιά του Χαμόγελου ξεκίνησαν...σχολείο! Συγκίνηση και χαρά για τα παιδάκια που μένουν στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού!ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αίγιο: Τα παιδιά του Χαμόγελου ξεκίνησαν...

Τρία χρόνια μετά

Πέρασαν τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο. Σήμερα οι άνθρωποι που φροντίζουν τα παιδιά, τα επιβίβασαν στο σχολικό που τα πήγε στον παιδικό σταθμό. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Χαρά και συγκίνηση. Δείτε πως περιγράφουν με το κείμενό τους την πρώτη ημέρα στο σχολείο...

"Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια, από τότε που το σπίτι μας στο Αίγιο, άνοιξε την αγκαλιά του, σε όλα εκείνα τα παιδιά που είχαν ανάγκη να έρθουν κοντά μας.... Όλοι εμείς ακόμα θυμόμαστε τα βρεφάκια, που ήρθαν και έδωσαν χαρά στο σπίτι μας με τα γελάκια τους, τα ναζάκια και τα καμώματά τους!

Σήμερα νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια, τα μικρά περιστεράκια άνοιξαν τα φτερά τους και ξεκίνησαν να φοιτούν στον παιδικό σταθμό!

Όλο το χειμώνα, βλέποντας τα μεγαλύτερα να φεύγουν για το σχολείο, ρωτούσαν με ανυπομονησία «εμείς πότε θα πάμε σχολείο;». Ήρθε λοιπόν η μέρα όπου πια ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε τα παιδιά, ότι τώρα θα μπορούν να πηγαίνουν και εκείνα στον παιδικό, καθώς είναι μεγάλα και έτοιμα! Περιχαρή και γεμάτα ενθουσιασμό άρχισαν να ζητωκραυγάζουν! Συζητήσαμε για το τι θα χρειαστούν εκεί και φτιάξαμε μια λίστα για τον καθένα ξεχωριστά!

-«Όλα όμως αυτά τα πράγματα πρέπει να μπουν μέσα στην τσάντα μας!», είπε ο Μάριος.
-«Ναι, χρειαζόμαστε τσάντες!», απάντησε η Φαίδρα.

Πάνω στην κατάλληλη ώρα της συζήτησης, ένα τεράστιο κουτί εμφανίστηκε μπροστά τους γεμάτο με τσάντες για όλους! Καθίσαμε και γράψαμε τα ονόματά τους και συνεχίσαμε να μιλάμε για το τι κάνουμε στον παιδικό σταθμό και πως θα είναι καλό να συμπεριφερόμαστε εκεί!

Όταν έφτασε, επιτέλους, η μέρα που θα πήγαιναν για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ήταν τόσο χαρούμενα, έλαμπαν τα προσωπάκια τους, ξύπνησαν με γελάκια και ετοιμάστηκαν μέσα σε 5 λεπτά! Φόρεσαν τις τσαντούλες τους στην πλάτη έκαναν ένα τρενάκι και κατευθύνθηκαν προς το λεωφορείο. Πριν μπουν όμως κοιτούσαν ο ένας την τσάντα του άλλου και μετά φώναξαν: «Αγγελική! Γεωργία! Δείτε τις τσάντες μας!». «Είναι υπέροχες» απαντήσαμε και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο.

Καλή αρχή «περιστεράκια» τους ευχηθήκαμε και «πέταξαν» για νέες εμπειρίες"!



*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις