Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Επιχειρηματίας δώρισε...τουαλέτες στο Αστυνομικό μέγαρο και οι αστυνομικοί πλήρωσαν το μάστορα για να τις βάλει...

Δυτική Ελλάδα:Επιχειρηματίας δώρισε...το...

Στο Μεσολόγγι

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κτιριακές υποδομές του Αστυνομικού Μεγάρου Μεσολογγίου, είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Ένα κτίριο ετοιμόρροπο, που δεν τιμά σε καμία περίπτωση το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι όταν επισκέπτονται την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, κάνουν τον Σταυρό τους, ώστε να μην πέσει κανένα κομμάτι σοβά στο κεφάλι τους.

Όσο για τα κρατητήρια, τα λόγια περιττεύουν καθώς αποτελούν ντροπή και παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές εικόνες. Προ μηνών μάλιστα όπως είχε αποκαλυφθεί και σχετικά είχε γράψει η «Σ» δεν υπήρχαν ούτε τουαλέτες, με το αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες να… κάνουν την ανάγκη τους σε γειτονικές, άκουσον – άκουσον καφετέριες!

Οι υποσχέσεις των Κυβερνήσεων εδώ και μία δεκαετία, για μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Μεγάρου στα κτίρια των πρώην Καπναποθηκών στο Μεσολόγγι, έχουν πέσει στο κενό. Και βέβαια ως συνήθως στην χώρα μας, εκεί που δε φτάνει το χέρι της Πολιτείας, φτάνει το χέρι των ιδιωτών.

Όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Νίκος Καραπάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 με… ΤΟΝΟ», με δωρεά Αγρινιώτη επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αγρίνιο και Ναύπακτο, εξασφαλίστηκαν τα υλικά, για τις τουαλέτες του Αστυνομικού Μεγάρου, ενώ από την τσέπη τους οι αστυνομικοί της περιοχής, πλήρωσαν τον μάστορα που τις κατασκεύασε!

«Το έχουμε πει πάμπολλες φορές ότι το κτίριο αποτελεί ντροπή. Ευαισθητοποιήθηκε γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, ο οποίος μέσω δωρεάς μας προσέφερε τα υλικά για τους τουαλέτες, ενώ εμείς ως σωματείο πληρώσαμε τον μάστορα για τις εργασίες. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Είναι τραγικό να στέλνουμε τον κόσμο σε καφετέριες» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καραπάνος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, ως προς την θετική κατεύθυνση κινείται, η έγκριση δαπάνης, ύψους 40.000 ευρώ περίπου, για την εκπόνηση μελέτης για τα κτίρια των καπναποθηκών, όπου προορίζεται η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Μεγάρου. Πάντως κατά κοινή ομολογία, η δύσκολη οικονομική συγκυρία, «τρενάρει» τις διαδικασίες. Όπως και να’ χει πάντως, κάθε αρχή είναι και ένα θετικό σημάδι…

sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις