Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η τελική σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας - Όλα τα πρόσωπα

Η τελική σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβ...

29 έδρες ο Γιάννης Δημαράς, 9 ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Με εντελώς ανανεωμένο προφίλ το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ο Γιάννης Δημαράς και η παράταξη "Τώρα για την Πάτρα" λαμβάνουν 29 έδρες έναντι 9 εδρών του Δημήτρη Κατσικόπουλου και της "Ενωτικής Κίνησης Πάτρας".

Τέσσερις έδρες λαμβάνει ο Κώστας Χριστόπουλος, 4 ο Κώστας Πελετίδης, και από μία έδρα λαμβάνουν ο κ. Πατούχας ο κ. Τζουραμάνης και ο κ. Αϊβαλής.

Σύμφωνα με τους σταυρούς των υποψηφίων από την παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά εκλέγονται στον Κεντρικό Τομέα: Λένα Καλεντζώτη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Τάκης Γκίκας, Βίβιαν Σαμούρη, Αθηνά Πατρώνη, Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, Θεοχάρης Μασσαράς, Νίκος Μακρής

Στον Ανατολικό οι: Ανδρέας Φίλιας, Ηλίας Γρηγόρης, Παναγιώτης Ξυπολιάς και Χρήστος Λέγκας.

Στο Νότιο οι: Παναγιώτης Παπαγιαβής, Δημήτρης Αβράμης, Γιώτα Δροσοπούλου, Νίκος Κωστόπουλος και Χρήστος Γκόλφης.

Στο Αρκτικό οι: Ήρα Κουρή, Σταύρος Μαλλιώρης, Γιώργος Σιγαλός, Απόστολος Βανταράκης, Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και ο Βασίλειος Λοτσάρης.

Επίσης, στη Μεσσάτιδα οι: Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και Χαράλαμπος Καρκούλιας, στο Ρίο ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης και ο Μανέτας Ιωάννης, στην Παραλία ο Κώστας Βουκελάτος και στα Βραχνέικα η Αναστασία Παπαντωνοπούλου.

Από την παράταξη “Ενωτική Κίνηση Πάτρας”, του Δημ. Κατσικόπουλου, εκλέγονται οι εξής:

Στον Κεντρικό Τομέα ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημ. Κατσικόπουλος, καθώς και οι: Άμπετ Χασμάν και Αλέξης Σκαρμέας, στον Αρκτικό ο Χρήστος Μπακαλάρος, στον Ανατολικό ο Νίκος Τζανάκος, στο Νότιο ο Γιώργος Μπινιέρης, στο Ρίο ο Γιάννης Τσιμπούκης και στη Μεσσάτιδα η Αναστασία Τογιοπούλου.

Από την παράταξη “Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πόλη”, του Κώστα Χριστόπουλου, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν ο ίδιος ο κ. Χριστόπουλος από τον Κεντρικό Τομέα μαζί με τον Σπύρο Πολίτη, η Τασία Μανωλοπούλου από τον Ανατολικό και η Μαριάννα Σταματιάδου από τον Αρκτικό.

Από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας”, του Κώστα Πελετίδη, εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο ίδιος ο  κ. Πελετίδης (Κεντρικός Τομέας) και ο κ. Αντωνόπουλος Ανδρέας (Κεντρικός Τομέας), ο Στάθης Κεραμιδάς (Νότιο), και η Σοφία Νικολοπούλου (Ανατολικό).

Επίσης, έδρα καταλαμβάνουν και οι επικεφαλής των άλλων τριών παρατάξεων: ο Χρήστος Πατούχας (“Ανυπότακτη Πολιτεία”), ο Ανδρέας Τζουραμάνης (“Πρωτοβουλία Πάτρας”) και ο Δημήτρης Αϊβαλής (“Ενωμένοι για την Πάτρα – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΪΒΑΛΗΣ”) στον Κεντρικό Τομέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις