Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν με επιτυχία οι δοκιμές στην Προπαιδική, την Παιδική και τη Νεανική χορωδία της Πολυφωνικής

Πάτρα: Ξεκίνησαν με επιτυχία οι δοκιμές ...

Θα λάβουν μέρος και στο Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής στις 17 και 18/12/2016

Με εξαιρετικές προοπτικές, πολύ κέφι και σχεδιασμούς για το άμεσο και το απώτερο μέλλον, ξεκίνησαν τις δοκιμές τους, η Προπαιδική, η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Ομίλου της Πολυφωνικής της Πάτρας.

Άμεση προτεραιότητα δίδεται από την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Οργανισμού, στην παρουσία των τμημάτων στο μεγάλο θεσμό της Πολυφωνικής, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο του Οργανισμού, που φέτος προγραμματίζεται για τις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το Σεπτέμβριο του 2016, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, τη διεύθυνση της Παιδικής Χορωδίας του Οργανισμού, έχει αναλάβει η καταξιωμένη εκπαιδευτικός μουσικής, Αρετούσα Νικολοπούλου.

Τη διεύθυνση της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, ανέλαβε η ταλαντούχος εκπαιδευτικός μουσικής και συνθέτης, Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, η οποία διατηρεί και τη διεύθυνση της Προπαιδικής Χορωδίας του Οργανισμού. Πιανίστες στα τμήματα θα είναι οι καθηγήτριες του Ωδείου της Πολυφωνικής, Μαρίνα Μυλωνά και Αλμπένα Πενκόβα, στην οποία ανατέθηκε και η διεύθυνση του Γ.Φ.Σ. «Εμμέλεια» του Οργανισμού.

Τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, στοχεύουν στη διατήρηση της επί 34 χρόνια παράδοσης του Οργανισμού στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του καλλιτεχνικού τους έργου, μέσα από τη φιλοσοφία που τόσα χρόνια έχει γαλουχήσει γενιές παιδιών της τοπικής κοινωνίας, δηλ. τη συνέπεια, τη πειθαρχία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό, που σαφώς φέρουν τη σφραγίδα της Πολυφωνικής.

*Οι δοκιμές της ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο: 12-2 το πρωί, της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, Σάββατο: 11-1.30 και Κυριακή: 11-1 το πρωί και της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, Τρίτη: 8- 9.30 το βράδυ και Κυριακή πρωί:11- 1. Πληροφορίες καθημερινά πρωί και απόγευμα, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280 και Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.

E-mail: [email protected] / www.polyphonikipatras.gr

Η πιανίστα Μαρίνα Μυλωνά.

Η πιανίστα Μαρίνα Μυλωνά.

Η πιανίστα Μαρίνα Μυλωνά.

Η Αρετούσα Νικολοπούλου.

Η Αρετούσα Νικολοπούλου.

Η Αρετούσα Νικολοπούλου.

Η Αλμπένα Πενκόβα.

Η Αλμπένα Πενκόβα.

Η Αλμπένα Πενκόβα.

Η Δήμητρα Πίτσου - Διαμαντοπούλου.

Η Δήμητρα Πίτσου - Διαμαντοπούλου.

Η Δήμητρα Πίτσου - Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture