Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινούν οι ομάδες του ΣΟΨΥ Πάτρας

Ξεκινούν οι ομάδες του ΣΟΨΥ Πάτρας

Όλες οι λεπτομέρειες

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα των ομάδων του Κοινωνικού- Κοινοτικού Σταθμού Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής» του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας, που υλοποιείται με την αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Και φέτος έχει δημιουργηθεί ένα δομημένο καθημερινό πρόγραμμα, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ομαδικών δραστηριοτήτων με στόχο την ενδυνάμωση, την κινητοποίηση και την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και την υποστήριξη των οικογενειών τους.

Πάνω από 30 οι ομάδες μας για φέτος
Ομάδα Αγγλικών, Ιταλικών, Γαλλικών, κουκλοθέατρου, ομάδα έκφρασης και επικοινωνίας, ομάδες λόγου, μαγειρικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γυμναστικής, zumba, αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργικής απασχόλησης, κρουστών-τύμπανων, πλεκτών δημιουργιών, μουσικής, δεξιοτήτων και δικαιωμάτων,  ηλεκτρονικών υπολογιστών, παραδοσιακών χορών, πλεξίματος- κεντήματος, ιστορίας της τέχνης, εικαστικών, παραμυθιού, σκακιού, περιοδικού, θεμάτων διατροφής, θεατρικής παράστασης και θεατρικού παιχνιδιού και η Κοινωνική Λέσχη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση- εποπτεία των 45 εθελοντών του ΣΟΨΥ Πάτρας για τη φετινή σαιζόν με τον εθελοντή ψυχίατρο και πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου, κ. Μανωλέσο Γεώργιο.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθείΑγιασμός στο καινούριο χώρο του Συλλόγου στην οδό Κανάρη 74 για την έναρξη της νέας περιόδου, ενώ σε λίγες εβδομάδες αρχίζει τη λειτουργία του στην οδό Πατρέως 86 το πρώτο συνεργατικό καφέ στην Πάτρα, στο όποιο θα εργάζονται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας- μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας (Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης) με την υποστήριξη του Συνδέσμου Vinci.

 

ΣΟΨΥ Πάτρας

Κανάρη 74, 26222, Πάτρα

Κτίριο Εργαστηρίων: Σισίνη 6, 26225, Πάτρα

Τηλ.-Fax: 2610 621 273, Κιν. 6977452647

H φωτογραφία είναι από την πρώτη εποπτεία των εθελοντών του ΣΟΨΥ Πάτρας

H φωτογραφία είναι από την πρώτη εποπτεί...

H φωτογραφία είναι από την πρώτη εποπτεία των εθελοντών του ΣΟΨΥ Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις