Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βγήκε για ψωμί, χτυπήθηκε από μηχανάκι και έφυγε μετά από δυόμιση μήνες από τη ζωή

Πάτρα: Βγήκε για ψωμί, χτυπήθηκε από μηχ...

Ο λόγος για μία 55χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής - Την Τρίτη στα Τίρανα η κηδεία της

Είχε βγει για να πάρει λίγο ψωμί για την οικογένεια της αλλά έμελλε να την χτυπήσει ένα μηχανάκι, μέσα στο κέντρο της Πάτρας, στη Δημ. Γούναρη μεταξύ Αθ. Διάκου και Σισσίνη.

Η άτυχη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής που ζούσε και εργαζόταν εδώ και περίπου 20 χρόνια στην Ελλάδα, μετά τον σοβαρό της τραυματισμό στο κεφάλι την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, συνεπεία του τροχαίου, νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για πάνω από δυόμιση μήνες (αρχικά στην εντατική και μετά σε δωμάτιο) και κατέληξε το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Η κηδεία της γυναίκας που από τραγική ειρωνεία χτύπησε και μάλιστα σοβαρά, σχεδόν έξω από το σπίτι όπου κατοικούσε τον τελευταίο καιρό, στη Δημ. Γούναρη, θα γίνει στα Τίρανα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2016. Απαρηγόρητοι είναι ο σύζυγος της και τα δύο παιδιά τους παιδιά.

Η γυναίκα λεγόταν Σάρα και ήταν 55 ετών.

Δυστυχώς πολλοί έχουν εκφράσει την ανάγκη να μπουν φωτεινοί σηματοδότες σε επιπλέον σημεία της λεωφόρου Δημ. Γούναρη (π.χ. στη Σισσίνη) για να μπορεί κάποιος να περνά με ασφάλεια στο απέναντι πεζοδρόμιο ενώ συνάμα πολλά είναι και τα παράπονα για οδηγούς δικύκλων που τρέχουν και δεν προσέχουν ή αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα νυχτερινές ώρες ξυπνώντας με τον βόμβο και θόρυβο των μηχανών τους τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις