Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 21/9/2016 η μεγάλη συναυλία της Λάρα Φαμπιάν στο Γήπεδο Τένις του Ο.Α.Κ.Α., στην Αθήνα

Στις 21/9/2016 η μεγάλη συναυλία της Λάρ...

Το Opening Act στη συναυλία της Fabian θα κάνουν οι Stereo Soul

Ως γνωστό την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κεντρικό Γήπεδο Τένις στο Ο.Α.Κ.Α., στην Αθήνα, θα έρθει να τραγουδήσει η Lara Fabian.

Η ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, με υπέροχα τραγούδια, αναμένεται να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες φαν!

Μία φωνή με απίστευτη έκταση, που κρύβει πάθος, ταλέντο, συναίσθημα, μελωδικότητα, η Λάρα Φαμπιάν θεωρείται μία κορυφαία ερμηνεύτρια, που έχει συγκινήσει εκατομμύρια μουσικόφιλους μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της, όπως "Je t' aime", "Je suis malade", "Tout", "Humana", "La Difference", "Si tu m' aimes", "Tu t'en vas", "Adagio", "I Will Love Again", "I Am Who I Am", "Requiem pour un fou","Broken vow", "Love By Grace", "Soleil Soleil" και άλλες επιτυχίες.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, το Opening Act στη συναυλία της Fabian θα κάνουν οι Stereo Soul, οι οποίοι ξεχώρισαν στον τελικό του X Factor του καναλιού Σκάι.

Κυνηγώντας το όνειρό τους και δηλώνοντας φανατικοί θαυμαστές της Lara Fabian, πριν λίγο καιρό διαγωνίστηκαν στη σκηνή του τελικού X Factor, όπου ερμήνευσαν μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της Lara Fabian, το "Je Suis Malade".

Οι STEREO SOUL είναι ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White-Dale οι οποίοι δήλωσαν σχετικά:

«Είμαι εκστασιασμένος που θα ανοίξουμε τη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα. Είμαι θαυμαστής της από τα παιδικά μου χρόνια, Είναι μία συγκλονιστική, γεμάτη ψυχή και επίπεδο ερμηνεύτρια που καταθέτει ψυχή σε κάθε της εμφάνιση και...αυτή η φωνή! Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και ανυπομονώ τόσο να τη γνωρίσω! Είναι τεράστια τιμή να τραγουδάμε στην ίδια σκηνή με εκείνη! Θα είναι μια μαγική νύχτα!»... σημειώνει ο Bradley ενώ ο Πάνος προσθέτει ...

«Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι η εμφάνισή μας με το "Je Suis Malade" στον τελικό του X Factor Greece οδήγησε στο να μας γίνει τελικά πρόταση να ανοίξουμε τη συναυλία της στην Αθήνα! Δεν περιγράφεται η τιμή και ο ενθουσιασμός μου, αναμένω να τη γνωρίσουμε πώς και πώς και ελπίζω να σταθούμε αξιοπρεπώς στο πλευρό της!»

Ο Παναγιώτης Πάλλης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική αλλά μεγάλο του πάθος ήταν από παιδική ηλικία το τραγούδι. Δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα φωνητικής, αλλά καλλιέργησε το ταλέντο του αυτοδίδακτα από μικρή ηλικία με όπλο το καλό του αυτί και παρακολουθώντας τους καλλιτέχνες - επιρροές του, όπως George Michael, Celine Dion, Mariah Carey, Whitney Houston και Barbra Streisand.

Ο πατέρας του ήταν drummer και συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου για πάνω από 50 χρόνια, εκθέτοντάς τον σε ποικιλία μουσικών ακουσμάτων όπως soul, jazz, RnB, τα οποία προστέθηκαν στο ήδη ευρύ ρεπερτόριο που ακούει. Μετά από σκέψη κάποιων ετών, δήλωσε συμμετοχή στο X Factor Greece το 2016 και κατέκτησε την 3η θέση ως μέλος του αντρικού ντουέτου Stereo Soul, μαζί με τον στενό φίλο και συνεργάτη του Bradley White-Dale, έχοντας για coach τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama.

Ο Bradley White-Dale κατάγεται από το Λονδίνο. Έχοντας εκπαιδευτεί κλασικά στη φωνητική ως παιδί, τραγουδούσε σε χορωδίες και ως solo καλλιτέχνης σε συναυλιακούς χώρους και εκκλησίες στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και εκτός. Ως ενήλικος, έχει τραγουδήσει όλη του τη ζωή σεRnB, soul, funk & pop συγκροτήματα και έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Με την δύναμη των φωνητικών του ικανοτήτων και την καθηλωτική σκηνική του παρουσία, έχει καταπλήξει και ψυχαγωγήσει κοινά σε όλη την Ευρώπη αλλά και τη Βόρειο Αμερική, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Επιπλέον, κατόπιν εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Θεάτρου και Κινηματογράφου Lee Strasberg της Νέας Υόρκης, εργάστηκε επίσης ως ηθοποιός τόσο στη σκηνή όσο και on camera. Το 2016, ως μέλος του ντουέτου Stereo Soul κατέκτησε την 3η θέση στο X Factor Greece.

Η Lara Fabian θεωρείται μία από τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες διεθνώς. Με καριέρα ήδη 30 χρόνων, 12 άλμπουμ στο ενεργητικό της και πάνω από 32 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλον τον κόσμο, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνες της γενιάς της. Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα, πήρε το όνομά της από την κεντρική ηρωίδα του μυθιστορήματος, "Doctor Zhivago".

Το 1986, στα δεκάξι της, κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Μουσικής "Tremplin de Bruxelles" και κυκλοφόρησε το πρώτο της 45άρι, με δύο τραγούδια "L'est en Aziza pleurs"/ "Il y avait". Και τα δύο τραγούδια γράφτηκαν από τον Marc Lerchs, ως φόρο τιμής στο διάσημο και πολύ δημοφιλή Γάλλο τραγουδιστή και ακτιβιστή Daniel Balavoine (aka Bala), που σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου στην Αφρική, μαζί με το δημιουργό του Ράλλυ Παρίσι- Ντακάρ, Thierry Sabine.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1988 η Fabian πήρε μέρος στο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι Croire (Trust) εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο και κατέκτησε επάξια την 4η θέση, ενώ η Celine Dion ήταν η καλλιτέχνιδα, που κέρδισε με την Ελβετία την πρώτη θέση εκείνη τη χρονιά. Το single έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, πουλώντας πάνω από 500.000 αντίτυπα.

Σημεία Προπώλησης για τη συναυλία της Λάρα Φαμπιάν

www.viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/oaka-gipedo-tennis/lara-fabian/

στο τηλέφωνο 11876

μέσω vivawallet

& σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης.

Τιμές Εισιτηρίων:

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ:

35 ευρώ | για αγορά εισιτηρίου από 16/8

ΖΩΝΗ Γ: 40 ευρώ

ΖΩΝΗ Β: 45 ευρώ

ΖΩΝΗ Α: 50 ευρώ

VIP και VIP ARENA: 60 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture