Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο της περιοχής από το χαμό του Λάμπρου Χαβέλα - Τον αποχαιρετούν με μηνύματα θλίψης οι συνάδελφοί του- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: Σοκ στο δημοσιογραφικό κό...

Είχε δεσμούς φιλίας με πολλούς δημοσιογράφους στη Δυτική Ελλάδα

Θλίψη προκάλεσε και στον δημοσιογραφικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα. Ο Ηπειρώτης δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί με πολλούς από τους τοπικούς ανταποκριτές των αθηναϊκών μέσων στα οποία εργαζόταν και είχαν αναπτύξει δεσμούς φιλίας.

Ο 40χρονος Λάμπρος Χαβέλας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε κι ένα λόγο ακόμη να βρίσκεται συχνά στην περιοχή, αφού δεν παρέλειπε όταν του δινόταν η δυνατότητα να επισκέπτεται την γενέτειρά του, το Κομπότι Άρτας.

Ο άτυχος δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού.

Η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες. Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.

Με τη μηχανή του, ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ήταν περίπου 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο Λάμπρος Χαβέλας, κινούνταν στον παράδρομο της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά όταν ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά, έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, όπου σημειωτέον δεν επιτρεπόνταν να μπεί! Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε δει τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο δημοσιογράφο.

Οι συνάδελφοί του από τη Δυτική Ελλάδα εμφανώς σοκαρισμένοι τον αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις στα social media

"Στην Λευκάδα μαζί, στην Κεφαλλονιά μαζί, στον Λούσιο μαζί, στις φωτιές της Ηλείας μαζί. Ο Λάμπρος Χαβέλας "έφυγε" σήμερα από κοντά μας. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε ένα τροχαίο! Φίλε Λάμπρο..." γράφει ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

 

"Γιατι ρε φιλε..γιατι...Lambros Havelas δεν γινεται να ειναι αληθεια... " γράφει επίσης συγκλονισμένος ο Γιώργος Παυλάκης από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις