Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοιχτή επιστολή της παράταξης "Αιγιάλεια - Νέα Εποχή" προς τους πολίτες της Αιγιάλειας

Ανοιχτή επιστολή της παράταξης "Αιγ...

"Η Νέα Εποχή πορεύεται απολύτως ενωμένη!"

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια - Νέα Εποχή» εκδίδεται η ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια και διαδόσεις, που αφορούν στην παράταξη, μεταξύ α΄και β΄γύρου των δημοτικών εκλογών.

"Κατ’ αρχήν η Δημοτική Παράταξη ευχαριστεί όλους όσοι άντεξαν και στήριξαν την προσπάθειά της για την Αιγιάλεια και τους πολίτες της, δίνοντάς της φωνή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και σε Τοπικές Κοινότητες της περιοχής, με το ποσοστό του 14% περίπου.

Επιπλέον επισημαίνονται τα εξής:

-Η δημοτική παράταξη, με συμμετοχή άνω του 80%, συνεδρίασε και εξεφράσθησαν άφοβα και ελεύθερα όλες οι απόψεις για την στάση ενός εκάστου ως προς τον β’ γύρο των εκλογών. Δόθηκε δε η εντολή στον επικεφαλής να εκφράσει την προσωπική του άποψη δημόσια, πολιτικά και όχι εκφράζοντας τον συνδυασμό, κάτι που είναι ευδιάκριτο στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Άλλωστε κάθε ένας έκρινε με βάση προσωπικά, κομματικά, πολιτικά ή και τοπικιστικά κριτήρια.

-Με την προσωπική άποψη του επικεφαλής συμφώνησε η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που όμως δεν αποτελούν κάτι το μεμπτό.

- Απόψεις διαφορετικές, όπως δημόσια των κ.κ. Βασίλη Χριστόπουλου  και Άννας Σουφλή- Χριστοδούλου, υπέρ του κ. Καλογερόπουλου, ήσαν αν μη τι άλλο θεμιτές και ούτε εκλαμβάνονται ως αθέμιτες στο πρόσωπο του επικεφαλής, αφού ουδέποτε τέθηκε θέμα παραταξιακής πειθαρχίας.

- Η άποψη του  Δημάρχου Αιγίου, αν και εξεφράσθη  πολύ πριν από  αυτήν του συνόλου  του συνδυασμού, είναι  επίσης θεμιτή, αφού  ο κ. Καραφωτιάς  είναι θεσμικά  αυτόνομος και  σε όλη την διαδικασία των δημοτικών εκλογών, ούτε παρενέβη στην γραμμή του συνδυασμού, ούτε και ο συνδυασμός θα υπαγόρευε κάτι ποτέ στον ίδιο, πολιτικά.

- Φράσεις που περικλείουν  αιχμές κατά του  επικεφαλής και  οι οποίες ακούστηκαν  από ΜΜΕ, όπως  της κ. Σουφλή  ή του κ. Καραφωτιά, χαρακτηρίζονται από την φόρτιση των ημερών και τις αντιπαρερχόμαστε, χαρακτηρίζουν δε τους ίδιους.

-Διαδόσεις περί προπηλακισμών και επεισοδίων με πρωταγωνιστές τον επικεφαλής ή και μέλη του  συνδυασμού, οι οποίες  έκαναν το γύρο της Αιγιάλειας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

- Διαδόσεις περί οικονομικής συναλλαγής με κάποιον εκ  των υποψηφίων δημάρχων είναι τουλάχιστον ανόητες και στη σφαίρα της φαντασίας. Ο συνδυασμός συζήτησε και με τους δύο πολιτικά και ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες λογικές, ούτε υποσχέθηκε την όποιας μορφή στήριξη.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη του συνδυασμού θα συζητήσουν νηφάλια και πιο ψύχραιμα το εκλογικό αποτέλεσμα και θα προβούν σε νέα ανακοίνωση για τα πραγματικά αίτια της εκλογικής αποτυχίας.

Επιπλέον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Επικεφαλής του συνδυασμού θα δώσει στη δημοσιότητα τους Υπευθύνους και τις Επιτροπές παρακολούθησης του δημοτικού έργου της νέας αρχής, έτσι ώστε η παρουσία της «Νέας Εποχής» στην αντιπολίτευση να είναι ουσιαστική για κάθε περιοχή και κάθε θέμα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις