Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στις 12 Σεπτεμβρίου η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου

Πάτρα: Στις 12 Σεπτεμβρίου η παράσταση τ...

Στα Παλαιά Σφαγεία στις 21.00

Η παράσταση του δημοφιλούς ηθοποιού και μίμου Τάκη Ζαχαράτου «I am What I am – new edition 2016» που ήταν να γίνει την Τετάρτη 7/9 στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00 το βράδυ στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων. Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται σε όλα τα σημεία.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς, με τις sold out παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνεται λοιπόν με ένα μεγάλο φινάλε στην Πάτρα, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στα Παλαιά Σφαγεία, πρώην Πολιτεία.

Το show του Πατρινού Τάκη Ζαχαράτου, «Ι am what I am» all new 2016  ήδη χαρίζει σε χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα μοναδικές στιγμές γέλιου, χαράς και συγκίνησης, με ολοκαίνουργιο υλικό και μιμήσεις, που μόνο ο απόλυτος Έλληνας showman μπορεί να προσφέρει, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στη μοναδική παράσταση με νέα κείμενα, βίντεο και μεταμφιέσεις, «συμμετέχουν» μέσω του Τάκη Ζαχαράτου, η Ελένη Μενεγάκη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη  η Ρένα Βλαχοπούλου η Έλλη Στάη, η Άντζελα Δημητρίου , η Βίκυ Χατζηβασιλείου , η Μελίνα, η Βίκυ Μοσχολιού ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Στράτος Διονυσίου,  ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture