Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη παντρεύτηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον χλιδάτο γάμο

Την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη παντρεύτηκε ...

Φρούριο το χωριό που έγινε ο γάμος

Χλιδάτος, με παραδοσιακές πινελιές από τον Πόντο, ο γάμος του πρώην γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, με την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στον Παλαιό Παντελεήμονα στο Λιτόχωρο Πιερίας από τον μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιο στην εκκλησία του παραδοσιακού οικισμού, παρουσία 300 περίπου καλεσμένων.

Όπως γράφει το katerini-news.gr, από το γάμο απουσίαζε ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο ήταν παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Σίμος Κεδίκογλου ,ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Μελίνα Δερμεντζόπουλου, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Από την Πιερία, παραβρέθηκαν στο μυστήριο του γάμου ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος με τη σύζυγό του Λιάνα και την κόρη τους Αθανασία, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

«Φρούριο» όλο το χωριό!

Όπως γράφει το katerini – news.gr «φρούριο» θύμιζε το απόγευμα του Σαββάτου ο παραδοσιακός οικισμός του Παλαιού Παντελεήμονα, καθώς δεν μπορούσε κανείς να προσεγγίσει την πλατεία του χωριού, αν δεν ήταν καλεσμένος στο γάμο του Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Σόνιας Σαββίδη.

Από την είσοδο ακόμη του οικισμού, υπήρχαν άνθρωποι του ζευγαριού όπου κάνανε check in σε όποιον ήθελε να εισέλθει στο χωριό. Εάν κάποιος δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο δεν μπορούσε να περάσει στην πλατεία και επέστρεφε πίσω. Μάλιστα, εκείνη την ώρα τον Π. Παντελεήμονα επισκεπτόταν και αρκετοί τουρίστες, οι οποίοι φεύγανε διαμαρτυρόμενοι!

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο «χλιδάτο» ΝΝΟΤΟ στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Δείτε φωτογραφίες από τη eurokinissi.gr και βίντεο από το katerini-news.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight