Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συμμετοχές και διακρίσεις του ΣΔΥ Πάτρας στους σημαντικότερους αγώνες του Αυγούστου-ΦΩΤΟ

Συμμετοχές και διακρίσεις του ΣΔΥ Πάτρας...

Δείτε τις συμμετοχές και τους χρόνους

Το Σάββατο 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ευρυτάνιος Δρόμος 19.5χλμ  στο Κρίκελλο Ευρυτανίας με συμμετοχές των μελών μας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Πάτρας) τερματίζοντας 1η στην κατηγορία F50 με χρόνο 2:11:20 και ο ΓΩΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με τον ίδιο χρόνο επίσης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου Αχαΐας πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Αυγούστου τον αγώνα Aquathlon (κολύμβησης – δρόμου αντοχής) «9ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ» στο λιμάνι (Φάληρο) Ψαθοπύργου με 750μέτρα κολύμβηση και 3 χιλιόμετρα αγώνα τρεξίματος. Το σύλλογό μας εκπροσώπησε επάξια, η αθλήτρια ΒΙΒΗ ΒΑΓΕΝΑ.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Δρόμου Βαράσοβας 12χλμ στην Παραλία Κρυονερίου Αιτωλωακαρνανίας, όπου μας εκπροσώπησε το μέλος μας, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου διεξήχθη ο 3ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στη σκιά του Κριάκουρα» στα Θεοδώριανα Άρτας (Τζουμέρκα) με συμμετοχές των μελών μας: ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥ, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα 21χλμ σε χρόνο 04:38:16 και ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΒΑΣ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα των 10χλμ σε χρόνο 01:21:50.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου στην περιοχή της Νεμέας, διεξήχθη ο 7ος Αγιωργίτικος Αγώνας Δρόμου 2016 (απόστασης 12,3 χλμ.) με συμμετοχές και των μελών μας: ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΟΥ με χρόνο 01:03:01 και ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΚΗΣ με χρόνο 01:03:00.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΒΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΒΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΒΑΣ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

«Ο Σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα περήφανος για τους αθλητές του που το μήνα Αύγουστο, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, συμμετείχαν σε υπέροχους αγώνες ανά την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κάποιος να κάνει αυτό που αγαπά συνδυάζοντας άριστα την αναψυχή με τον αθλητισμό! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας συγχαίρει όλες και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΔΥ Πάτρας στον Ημιμαραθώνιο Ναυπάκτου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports