Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο 71χρονος είχε ορέξεις...Πρότεινε ερωτικά παιχνίδια σε 13χρονη και 30χρονη. Οταν αρνήθηκαν τις απείλησε με σουγιά-Τι λέει η αστυνομία

Πάτρα: Ο 71χρονος είχε ορέξεις...Πρότειν...

Συνελήφθη από την Άμεση Δράση Πατρών

Ένας 71χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες βράδυ, γύρω στις 10, στην Πάτρα καθώς πρότεινε ασελγείς πράξεις σε 13χρονη και 30χρονη. Όταν αυτές αρνήθηκαν, εκείνος τις απείλησε με σουγιά.

Αρχικά ο ηλικιωμένος πλησίασε μια 13χρονη ρομά. Το κορίτσι αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις του. Τότε εκείνος έβγαλε σουγιά και την απείλησε, ώστε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Η 13χρονη το έβαλε στα πόδια.

Ο 71χρονος δεν πτοήθηκε. Στη συνέχεια προσέγγισε μια 30χρονη. Τις πρότεινε ασελγείς πράξεις και αρνήθηκε επίσης. Τότε με τον σουγιά την απείλησε.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ωστόσο και ο άνδρας συνελήφθη από την Άμεση Δράση Πατρών, στα Προσφυγικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψή του:

«Συνελήφθη, χθες (2-9-2016) το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 71χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη οπλοχρησία και απειλή.

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας αυτοκίνητο, πλησίασε μια 13χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή και της πρότεινε ασελγείς πράξεις, ενώ στην άρνηση της ανήλικης, ο δράστης την απείλησε με ένα σουγιά, προκειμένου να  την εξαναγκάσει να εισέλθει στο αυτοκίνητο του.

Η 13χρονη τράπηκε σε φυγή, ενώ σε κοντινή απόσταση ο 71χρονος εντόπισε μια 30χρονη ημεδαπή, στην οποία επίσης πρότεινε ασελγείς πράξεις απειλώντας την με τον σουγιά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν ένα σουγιά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις