Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βάζει πλώρη για το θεατρικό έργο «Αυτή η Νύχτα μένει» η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση

Βάζει πλώρη για το θεατρικό έργο «Αυτή η...

Η παράσταση θ' ανέβει σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή

Μία σελίδα αφιέρωμα στην Πατρινή ηθοποιό Λίλα Μπακλέση (την έφηβη Έλλη του επιτυχημένου σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1) έχει το νέο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού OK. Στη χαριτωμένη συνέντευξη η Λίλα Μπακλέση αναφέρει πως τη νέα χειμερινή περίοδο θα παίξει στην φιλόδοξη θεατρική παράσταση «Αυτή η Νύχτα μένει» σε βασικό μάλιστα ρόλο.

Η παράσταση αναμένεται ν’ ανέβει σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή στη σκηνή του Passport. Πρόκειται για την θεατρική μεταφορά του βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή, το οποίο είχε γίνει και μία συγκλονιστική κινηματογραφική ταινία από τον αξέχαστο Νίκο Παναγιωτόπουλο το 1999 με πρωταγωνιστές την Αθηνά Μαξίμου και τον Νίκο Κουρή.

Στην εντυπωσιακή διανομή των ρόλων της παράστασης που ετοιμάζεται πυρετωδώς, εκτός της Πατρινής Λίλα Μπακλέση, όπως ήδη έχει γραφτεί θα είναι και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί της νεότερης γενιάς και πιο συγκεκριμένα οι Σήφης Πολυζωίδης, Όμηρος Πουλάκης, Μάγδα Πένσου, Νίκος Μαγδαληνός, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Γκόνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου αλλά και ο Θάνος Αλεξανδρής που έγραψε το βιβλίο στο οποίο στηρίζεται το έργο.

Το «Αυτή η νύχτα μένει», θα ταξιδέψει το κοινό σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μιας εποχής που έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά άφησε τα σημάδια της, και ίσως τελικά εκεί πρέπει να αναζητήσουμε το μίτο του σημερινού αδιεξόδου μας, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε.

*Στο κείμενο του περιοδικού OK για τη Λίλα Μπακλέση αναφέρεται πως η ηθοποιός ήθελε μικρή να γίνει αστροναύτης.

Η φωτ. είναι από ανάρτηση του σάιτ gossip-tv.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture