Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έκλεισε το Κέντρο Τύπου στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα;

Έκλεισε το Κέντρο Τύπου στην οδό Κορίνθο...

Το μαγαζί εδώ και λίγες μέρες έχει πλέον αδειάσει

Εντύπωση προξένησε στους περαστικούς της οδού Κορίνθου πριν την Κολοκοτρώνη στην Πάτρα, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται η ανακαινισμένη οικία όπου γεννήθηκε ο ποιητής Κωστής Παλαμάς, το γεγονός ότι η επιχείρηση Κέντρο Τύπου που λειτουργούσε εκεί μέχρι πρότινος, άδειασε το μαγαζί.

Το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν σε λειτουργία μέχρι και τις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα στην βιτρίνα του μπήκαν σελίδες από εφημερίδες που έκρυψαν το εσωτερικό του. Κοιτάζοντας πλέον προσεκτικά κάποιος θα δει πως το μαγαζί είναι πλέον άδειο. Το κατάστημα διέθετε τόσο ελληνικό Τύπο και περιοδικά όσο και επιλεγμένα ξένα περιοδικά και εφημερίδες όπως την Ισπανική El Pais ή την Γαλλική Le Figaro, καθώς και εισιτήρια, ζαχαρώδη, αναψυκτικά, κάποια βιβλία, κ.α.

Υπάρχει η πιθανότητα να μεταφέρθηκε σε κάποιο άλλο σημείο. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως Κέντρο Τύπου λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και επί της λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη δίπλα από το Πάνθεον στην Πάτρα, το οποίο με μεγάλη πλέον ποικιλία ελληνικού και ξένου Τύπου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πατρινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά