Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλα έτοιμα για το 6ο Patras Motor Show

Όλα έτοιμα για το 6ο Patras Motor Show

Με την συμπαράσταση όλων των τοπικών φορέων

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διοργανωτές για το 6ο Patras Motor Show, το οποίο θα πραγματοποιήσει για άλλη μία χρονιά η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Αχαιας, με την βοήθεια του Δήμου Πατρέων, την υποστήριξη του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., του Πανεπιστημίου πατρών και και του Λιμεναρχείου.

Η εκδήλωση και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Oι διοργανωτές πραγματοποίησαν σήμερα συνεντευξη Τύπου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις που αφορούν σημαντικά δρώμενα για την πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας και την ανάγκη που έχει από τέτοια δρώμενα, με εθελοντική κοινωνική συμμετοχή.

Είναι μία προσπάθεια που γίνεται θεσμός και μιλάμε για την έκτη συνεχόμενη φορά που θα πραγματοποιηθεί 6ο Patras Motor Show), στο Μόλο. Σε έναν Μόλο που ανήκει στην Πάτρα και είναι χρήσιμο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις που τις αγκαλιάζουν οι Πατρινοί.

Υπάρχει συμμετοχή και αυτή η έκθεση προάγει αυτό που θέλουμε την ανάπτυξη μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν είναι ένα ελίτ άθλημα, αλλά ένα κοινωνικό άθλημα και αν μπορέσουμε να το προβάλουμε ακόμη περισσότερα θα κάνουμε την Πάτρα πρωτεύουσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Χαίρομαι που η Περιφέρεια και ο Δήμος είναι μαζί σε αυτή την προσπάθεια".

Ο εκρόσωπος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Τάκης Πετρόπουλος δήλωσε: "Η δημοτική αρχή εκτιμώντας ότι το Patras Motor Show είναι ένα αξιολογο κοινωνικό γεγονός της πόλης εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που δίνει ο νόμος και έτσι και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα παρέχει στον αθλητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό της ΦΙΛ.Μ.ΠΑ τους χώρους και ότι χρειάζεται προκειμένου να διοργανωθεί και φέτος η επιτυχημένη.

Θέλω να είμαστε τελείως ξεκάθαροι όσο αφορά τη συμμετοχή του Δήμου και αν είναι υπό την αιγίδα μας θα ήθελα να το κάνουμε ξεκάθαρο.

Εμείς σε όλες τις εκδηλώσεις έχουμε μία επιφύλαξη να μπαίνουμε ως συνδυαργανωτές υπό την αιγίδα μας με την εξής έννοια, ότι αδυνατούμε να συμμτέχουμε στην υλοποίηση της δράσης και έτσι στηρίζουμε το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά δεν είναι υπό την αιγίδα του Δήμου μόνο και μόνο επειδή υπάρχει αδυναμία δική μας στο να συμμετέχουμε".

Ο Μάρκος Καπετανάκης πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω σαν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής όλους τους καλούς μου φίλους που βοήθησαν τα μέγιστα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα ακόμη πιο επιτυχυμένο Patras Motor Show και ανεβασμένο από τα προηγούμενα. Το επόμενο τριήμερο η Πάτρα θα ζήσει πάλι όμορφες σιτιγμές στο Μόλο".

Στη συνέχεια ο κύριος Καπετανάκης ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στα ιδρύματα που στηρίζει η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση.

Ο Λιμενάρχης Δημήτρης Κυριακουλόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Από την πλευρά μας θα χαιρετίσουμε και εμείς την εκδήλωση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία που τη θεωρούμε δεδομένη. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να υπάρχει ασφάλεια στην εκδήλωση".

Στη συνέχεια μίλησαν οι εκρόσωποι όλων των συμμετοχόντων και στο τέλος τον λόγο πήρε ο Νίκος Καπετανάκης, ο οποίος έδωσε το πλάνο της εκδήλωσης.

Το νέο ραντεβού όλων δόθηκε στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.

ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Για ακόμα μία χρονιά η Πανελλήνια Έκθεση Οχημάτων της Πάτρας, θα δώσει τον παλμό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το PMS θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Μερικές από τις ιδιαίτερες παρουσίες είναι η Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ Dragster “Casper”, αλλά και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός Αγάπης, το Χέρι – Χέρι, η Δράση και η Πρόσβαση.

Το Σάββατο το καλλιτεχνικό κομμάτι περιλαμβάνει την Σχολή Χορού «Κατσίκης dance», το Συγκρότημα Dis Arestoi και την χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη, ενώ την Κυριακή τον ρυθμό θα δώσει η Πατρινή Γιούλη Ασημακοπούλου.

Ο Διαγωνισμός «QUESTIONS & MOTORS» με τα πλούσια δώρα θα διεξαχθεί στο Café Molos την Κυριακή στη 1.00 το μεσημέρι, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Αντώνης Γατσούλας και ο Γρηγόρης Αργυρόπουλος στις 18:00 θα κάνει ένα μοναδικό Jet Ski Show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το 6o Patras Motor Show στον Μόλο της Αγ. Νικολάου

 

Ο εκρόσωπος αθλητισμού του Δήμου Τάκης Πετρόπουλος δήλωσε: Η δημοτική αρχή εκτιμώντγας ότι το πμε είναι ένα αξιολογο κοινωνικό γεγον΄ςο της πόλης εξαντλει όλες τι ςδυναότητες που δίνει ο νομος και έτσι και φέτος όπως και πέρυσι και πρόπερσι παράχει στην αθλητικο συλλογη και μη κερδοσκοπικο της ΦΙ.ΛΠ.Α τους χώρους και ότι χρειάζεται προκειμένου ναδιοργανωθεί και φέτος το έκτο. Θέλω να είαμστε τελείως ξεκάθαροι όσο αφορά τη συμμετοχή του Δήμου και αν είανι υπό την αιγίδα να το κάνουμε ξεκάθαρο εμείς σ εόλες τις εκδηλώσεις έχπουμε μάι επιφύλαξει να μπαίζνουν ως συνδυαργανωτές υπό την αιγίδα μας με την εξ΄ςη έννοια στο βαθμλο που αδυνατούμε να συμμτέρχουμε σητν υλοποίηση της δράσης και έτσι στηρίζουμε το συγκεκριμένο γεγονός αλλά δνε είαν ι υπό την αιγίδα του γύρου μόνο και μόνο επειδή υπάρχει αδυναμία δική μας στο να συμμετέχουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports