Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

IIEK EUROTEAM: Η ιδανική λύση για μια επιτυχημένη καριέρα

IIEK EUROTEAM: Η ιδανική λύση για μια επ...

Με την εγγύηση του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου της Δυτικής Ελλάδας EUROTEAM

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της EUROTEAM, ο μεγαλύτερος Όμιλος στη Δυτική Ελλάδα στον τομέα της Εκπαίδευσης από το 2005, ίδρυσε το IIEK EUROTEAM για να καλύψει το κενό της μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή. Το IIEK EUROTEAM λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας (Παντανάσσης 4 & Αγ. Ανδρέου) σε  ένα ανακαινισμένο, τριώροφο κτίριο, 1.500 τ.μ..

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του, παρέχει, μέσω του αναγνωρισμένου από το Κράτος IIEK EUROTEAM, 25 ειδικότητες ειδικά σχεδιασμένες για αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας και εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Το IIEK EUROTEAM είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευτές με υψηλά επιστημονικά προσόντα, με καταξιωμένη επαγγελματική εμπειρία, με μεράκι και κυρίως με αγάπη για τη διδασκαλία.

Οι εγκαταστάσεις του IIEK EUROTEAM είναι άρτια εξοπλισμένες με τον απαραίτητο σύγχρονο τεχνολογικό και διδακτικό εξοπλισμό, με άνετες και φιλικές προς τον σπουδαστή αίθουσες, χώρους μελέτης και αναψυχής, αλλά και βιβλιοθήκη με αξιόπιστα βιβλία και έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο σπουδαστής  για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

 

Μεγάλο του πλεονέκτημα τα  υπερσύγχρονα εργαστήριάτου, όπου οι σπουδαστές υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, αποκτούν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες και τα εφόδια εκείνα, που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στον ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο.

Στις εγκαταστάσεις του IIEK EUROTEAM λειτουργούν τα εξής εργαστήρια:

Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας, Πληροφορικής και Γραφιστικής, Αισθητικής και Κομμωτικής, Παιδαγωγικών, Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής, Βοηθών Φαρμακείου – Τεχνικών Φαρμάκων, Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων και Τεχνικών Αυτοματισμών.

Το IIEK EUROTEAM παρέχει στους νέους της Πάτρας, αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Ελλάδας, ποιοτική εκπαίδευση με εγγυημένες υπηρεσίες, που οδηγούν στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Και όλα αυτά σε ένα ιδανικό και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες σπουδών που παρέχει το IIEK EUROTEAM, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: iekeuroteam.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις