Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο: Προσκεκλημένος στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αγρίνιο: Προσκεκλημένος στα εγκαίνια των...

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες από την τοπική Νέα Δημοκρατία

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες από την τοπική Νέα Δημοκρατία για την διεξαγωγή των εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος, στην έδρα κάθε Δήμου της Αιτωλοακαρνανίας, προεξάρχοντος βέβαια του Αγρινίου. Αυτό το διάστημα μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές… με τους τοπικούς παράγοντες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιθυμούν να δώσουν ιδιαίτερη έκταση και πανηγυρικό κλίμα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν, ότι πλέον το κόμμα έχει μπει σε άλλη πορεία.

Για το λόγο αυτό, κεντρικός προσκεκλημένος στα εγκαίνια που αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, είναι ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός. Μάλιστα αναμένεται στο πλαίσιο της παρουσίασης στο Αγρίνιο, να πραγματοποιήσει  περιοδεία σε όλο το νομό, ουσιαστικά την πρώτη του στην περιοχή μετά την εκλογή του.

Πάντως η παρουσία Μητσοτάκη δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, καθώς θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του Προέδρου, αλλά και από τις πολιτικές εξελίξεις που τότε θα βρίσκονται στην επικαιρότητα.

«Πράγματι ως τοπική κομματική οργάνωση, επιθυμούμε να μας τιμήσει με την παρουσία του στο νομό ο Πρόεδρος του κόμματός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι πολύ πιθανό να παρευρεθεί στα εγκαίνια και να πραγματοποιήσει ολοήμερη περιοδεία στην περιοχή. Είναι κάτι που θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο όπως και να χει, κορυφαία – πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθούν στην περιοχή για τα εγκαίνια. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις» ανέφερε στο sinidisi.gr ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Τσόλκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ionian: Tο «κόστος παραμονής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσής της»-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις