Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παππάς σε Ν. Νικολόπουλο: «Η ΕΡΤ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο ΣΚΑΪ»

Ν. Παππάς σε Ν. Νικολόπουλο: «Η ΕΡΤ θα κ...

Όλες οι λεπτομέρειες από το εξέλιξη της χθεσινής συζήτησης στην Βουλή

Η ΕΡΤ θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του ΣΚΑΙ για κλοπή της εικόνας της από την Παναγία της Τήνου, καθώς είναι προφανές πως πρόκειται για εξόφθαλμη κλοπή, είπε ο Ν. Παππάς και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής cd με το βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι η εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης εκλάπη και ότι καλύφθηκαν τα σήματα της ΕΡΤ, αναφέροντας εμφαντικά: «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, και η περιουσία του ελληνικού λαού θα προστατευθεί».

Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δικαίωσε πλήρως τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Αχαιό Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του δεύτερου στη Βουλή για την «κλοπή» της τηλεοπτικής εικόνας της ΕΡΤ από τον ΣΚΑΪ το Δεκαπενταύγουστο από την Παναγία της Τήνου., για την καταβολή του φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης και του εν εξελίξει διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ανέπτυξε την ερώτησή του με την γνωστή μαχητικότητά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Βρισκόμαστε σε περίοδο που μαίνεται ο πόλεμος με τους νταβατζήδες, ο οποίος άρχισε επί Πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή», αλλά και εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι : «πλέον είναι ώριμος ο χρόνος για να κερδηθεί η «μητέρα των μαχών», με το σάπιο, διαπλεκόμενο κατεστημένο της χώρας και να τεθεί τέλος στην «βασιλεία των νταβατζήδων».

Συνεχίζοντας:

«Οι μάχες που ξεκίνησαν επί Πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή συνεχίζονται και σήμερα κορυφώνονται και είμαστε πραγματικά, ευτυχείς για αυτή την συγκυρία. Βρισκόμαστε σε μία τέτοια συγκυρία,, που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς νιώθει ο Κυρ. Μητσοτάκης και δεσμεύει την παράταξη λέγοντας ότι «θα ακυρώσει τον διαγωνισμό». Γιατί γνωρίζω πώς νιώθουν οι Νεοδημοκράτες -αφού ένας απ’ αυτούς είμαι και εγώ. Είναι βαθιά ικανοποιημένοι και περήφανοι που βλέπουν εκείνος, ο δικός τους αγώνας, επιτέλους να δικαιώνεται.»

Σε ανακοίνωσή του το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα αναφέρει:

«Και όμως ο Κυρ.. Μητσοτάκης είναι αλλού και δεσμεύεται στους καναλάρχες «θα σας χαρίσω τις άδειες»!

Κύριε Μητσοτάκη, δεν φτάνει να τους δώσετε τις άδειες πρέπει να τους χαρίσετε και τα δανεικά, γιατί μόνον έτσι μπορούν να «ξαναπαίξουν» οι νταβατζήδες.»

Το βίντεο της συζήτησης στην Βουλή:

Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά του, στην συνέχεια απαντώντας στον καταγγέλοντα Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, χωρίς περιστροφές, καταδίκασε τον ΣΚΑΪ του Γ. Αλαφούζου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» και αντί συγγνώμης εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας και τα ρέστα !

Η συμπεριφορά του ΣΚΑΪ» -πρόσθεσε ο Ν. Παππάς- «είναι το σύμπτωμα μιας γενικευμένης νοσηρής νοοτροπίας, που επί χρόνια βασιζόταν σε κλοπιμαία από το Δημόσιο και δανεικά και αγύριστα από το Κράτος.

Εξάλλου, ο Ν. Νικολόπουλος ήταν πιεστικός και ως προς τα μέτρα που πρέπει να πάρει η Κυβέρνηση για να μην θεωρεί ο ΣΚΑΪ και το κάθε κανάλι ολιγάρχη, ότι μπορεί να συμπεριφέρεται ασύδοτα, ανέλεγκτα και ανεξέλεγκτα, άλλοτε «κλέβοντας» ρεύμα από την ΔΕΗ όπως έκανε το mega και άλλοτε την τηλεοπτική εικόνα όπως ο ΣΚΑΙ».

Παίρνοντας τη «σκυτάλη» ο Ν. Παππάς αποκάλυψε ότι: «η ΕΡΤ θα  καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του ΣΚΑΪ, πέραν των εξωδίκων και των ανακοινώσεων που έχουν εκδοθεί ήδη σε βάρος του.

«Η κλοπή προσβάλλει την περιουσία της ΕΡΤ και τους τηλεθεατές και αποδείχθηκε ότι έκλεβαν το υλικό της ΕΡΤ» τόνισε ο Ν. Παππάς.

Με την ευκαιρία ο Υπουργός Επικρατείας απαντώντας σ’ ένα ακόμα από τα πολλά «καυτά» ερωτήματα που έθεσε ο Ν. Νικολόπουλος ανέφερε ότι ήδη το Κράτος έχει εισπράξει για πρώτη φορά 50 εκατομμύρια ευρώ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, μετά από καταλογισμούς που έγιναν τους τελευταίους μήνες και αφορούν στο ειδικό τέλος.

Νομίζουν ότι η δημόσια περιουσία υπάρχει για να τους υπηρετεί και ότι μπορεί να έχει ιδιωτική επιχείρηση η οποία να βρίσκεται στα κλοπιμαία και «δανικά και αγύριστα

Τέλος, ο Ν. Παππάς αναφερόμενος στην επικείμενη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών Πανελλήνιας εμβέλειας, υποστήριξε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη και με τη «βούλα» του ΣτΕ και πλανώνται όσοι νομίζουν ότι θα εξεύρουν τρόπους υπέρβασης της νομιμότητας.

Οι καναλάρχες νομίζουν ότι η δημόσια περιουσία υπάρχει για να τους υπηρετεί και ότι μπορεί κανείς να έχει ιδιωτική επιχείρηση η οποία να βρίσκεται δυστυχώς στα κλοπιμαία και στα “δανεικά και αγύριστα”».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Δικαστήρια πάει η ΕΡΤ τον ΣΚΑΪ – Τι είπε στη Βουλή ο Ν. Παππάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις