Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καναλάρχες να σου πετύχει…- Ξεκατινιάζονται μεταξύ τους στο παρά πέντε του διαγωνισμού- Κρεσέντο Βερύκιου στον Alpha

Καναλάρχες να σου πετύχει…- Ξεκατινιάζον...

Αυτοί κρατούν την ενημέρωση στα χέρια τους...

Οι οκτώ καναλάρχες ζητούν τον αποκλεισμό ενός, του Καλογρίτσα, επειδή καθυστέρησε 40 λεπτά να καταθέσει την εγγυητική επιστολή (οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρχε χρονικό όριο στην κατάθεση των εγγυητικών επιστολών).

Ο άλλος, ο Βρυώνης, που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα προσφέρει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ, και έκανε μέχρι χθες την μία ηχηρή μεταγραφή μετά την άλλη, κατέθεσε μια εγγυητική επιστολή για 36 μέρες αντί για 365 και αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό που ξεκινάει την Τρίτη το πρωί. (Εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το «Ε» - Δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή η εγγυητική επιστολή – Οκτώ οι υποψήφιοι στην αυριανή δημοπρασία). Την ίδια ώρα δε, το... σοβαρό του κανάλι (Ε) με διευθυντή τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Μένιο Φουρθιώτη, προέβαλλε στις 9 το βράδυ, τηλε-κουίζ, αυτό το παιχνίδι, που στοιχειωδώς νοήμων να είσαι, καταλαβαίνεις ότι είναι απάτη. Αυτού του είδους το τηλεοπτικό πρόγραμμα μας υποσχόταν…

Και στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ο Alpha διέκοψε ξαφνικά την ταινία που μετέδιδε και επιστράτευσε τον Δήμο Βερύκιο για να εξαπολύσει μύδρους και να καταγγείλει την διαγωνιστική διαδικασία ως στημένη, χωρίς όμως να προσκομίσει κάποιο στοιχείο. Με το γνωστό οργίλο ύφος, μόνο που αυτή τη φορά θύμωνε απαγγέλοντας ταυτόχρονα  ένα κείμενο που είχε (ή του είχαν) γράψει καταγγέλλοντας γενικώς και αορίστως. Το μόνο που ανέφερε ως πραγματικό γεγονός είναι ότι ο δικηγόρος κ. Ματζουράνης έχει εκπροσωπήσει το Δημόσιο ως δικηγόρος, ενώ είναι και δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που διεκδικεί άδεια. Λιγο αργότερα ο Ματζουράνης το διέψευδε (Γ. Μαντζουράνης: «Ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι συνήγορος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Κοντομηνά»). Τώρα τι σχέση έχει αυτό, με το ποιός την Τρίτη θα δώσει περισσότερα χρήματα για να πάρει άδεια, ουδείς κατάλαβε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου, διέκοψε το πρόγραμμά του πριν από λίγο, για να αναμεταδώσει τα όσα είπε ο Alpha περί του κ. Ματζουράνη, κάνοντας λόγο και αυτός για ασυμβίβαστο.

Και αυτοί είναι οι καναλάρχες, που έως τώρα κρατούσαν στα χέρια τους την ενημέρωση και την τύχη της χώρας. Τόσο ξεκατίνιασμα, δεν πρέπει να έχει υπάρξει ούτε στις πιο λαϊκές γειτονιές….

Εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το «Ε» - Δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή η εγγυητική επιστολή – Οκτώ οι υποψήφιοι στην αυριανή δημοπρασία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις