Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γ. Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα τ...

Η σούπερ σταρ Κίντμαν φαίνεται να πίνει καφέ στα γυρίσματα μιας σκηνής από το φιλμ «The Killing of A Sacred Deer»

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, δημιουργού της υποψήφιας για Όσκαρ καλύτερου ξενόγλωσσου φιλμ «Ο Κυνόδοντας», δείχνουν την εντυπωσιακή Αυστραλή σταρ Νικόλ Κίντμαν να πίνει καφέ της σε ένα diner του Οχάιο.

O Γιώργος Λάνθιμος όπως αναφέρει το flix.gr, ξεκίνησε τα γυρίσματα του «The Killing of A Sacred Deer», με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φάρελ, ο οποίος έπαιξε και στην προηγούμενη ταινία του Λάνθιμου (Ο Αστακός) και την Νικόλ Κίντμαν και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους στο ιντερνετ. Οι παπαράτσι του Just Jared αλλά και άλλων Μέσων που οργώνουν τα κινηματογραφικά σετ εντόπισαν την Νικόλ Κίντμαν σε ένα diner στο Σινσινάτι του Οχάιο να πίνει καφέ.

Γραμμένο και πάλι από κοινού από τον σκηνοθέτη και τον Ευθύμη Φιλίππου, το «The Killing of a Sacred Deer» αφηγείται την ιστορία ενός χειρουργού, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Μόνο που η συμπεριφορά του αγοριού θα αποδειχθεί προβληματική και θα θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή γαλήνη του με την σύζυγό του, γκρεμίζοντας την ιδανική τους ζωή.

Το καστ του «The Killing of a Sacred Deer» συμπληρώνουν οι Ράφεϊ Κάσιντι (η πιτσιρίκα από το «Tomorrowland»), Μπάρι Κόγκαν, Σάνι Σούλιτς και Μπιλ Καμπ.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight