Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα

O Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο Παμπελοπο...

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Σίγουρα αποτελεί ένα στοίχημα και για τον ίδιο τον ιδιαίτερα αγαπητό ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη που έχει χαρακτηριστεί νέος «Ξυλούρης», το κατά πόσο θα καταφέρει να γεμίσει μόνος του τις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού σταδίου της Πάτρας, όπου όπως είδαμε, θα έρθει για να δώσει μία συναυλία, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο 35χρονος Γιάννης Χαρούλης, μουσικός και ερμηνευτής που ασχολείται με την έντεχνη, την ροκ και την Κρητική παραδοσιακή μουσική, έχει πραγματικά απίστευτο ρεύμα τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει το νεανικό και όχι μόνο κοινό χάρη στην εντυπωσιακή ερμηνεία του, στα ωραία και με παραδοσιακό και ενίοτε θλιμμένο χρώμα τραγούδια που λέει αλλά και στο σεμνό προφίλ του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή για την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Χαρούλης μέσα από το πρόγραμμα του που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι Πατρινοί λάτρεις του, υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα, με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φορά, πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Πριν την Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης έχει προγραμματίσει και 3 συναυλίες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2016 με ήδη την πρώτη συναυλία να είναι sold out.

Για τη συναυλία της Πάτρας η ώρα έναρξης θα είναι στις 21.00, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ το κανονικό και 11 ευρώ το φοιτητικό και ανέργων.

Ο Γιάννης Χαρούλης αναμένεται να τραγουδήσει κομμάτια ιδιαίτερα αγαπημένα από τον κόσμο όπως το «Έλα πάρε με», τον «Χειμωνανθό», κ.α.

Η φωτ. έχει την υπογραφή Maro Kouri.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture