Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Νάσος Κωταντούλας: Η φυσικοθεραπεία υψηλής τεχνολογίας έχει αντικαταστήσει τα χάπια

Νάσος Κωταντούλας: Η φυσικοθεραπεία υψηλ...

Δείτε τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του γνωστού φυσικοθεραπευτή

Η μοναδική πρόοδος της τεχνολογίας που συντελείται τα τελευταία χρόνια, έχει ασκήσει επιρροή σε κάθε κομμάτι της ζωής μας.

Το ίδιο συμβαίνει και στον κλάδο της φυσικοθεραπείας, όπως μας εξήγησε σε πρόσφατη συνάντησή μας, ο γνωστός Πατρινός φυσικοθεραπευτής κ. Νάσος Κωταντούλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωταντούλα μας τόνισε πως είναι "περήφανος έχω κερδίσει την εμπιστοσυνη πολλων ανθρωπων και αντι να πινουν χαπια αναλγητικα -αντιφλεγμονωδη και μυοχαλαρωτικα οπως τα γνωστα voltaren , biofenac , norgesic, κλπ-, με επισκεπτονται και προτιμουν να κανουν 3-4 μονο συνεδριες φυσικοθεραπειας υψηλης τεχνολογιας στο επιστημονικο μου κεντρο!"

Τόνισε δε χαρακτηριστικά πως "η νοοτροπια ποναω αρα πινω χαπια εχει αλλαξει στο 2016. Τα συγχρονα μηχανηματα μου αποδιδουν καλυτερα αποτελεσματα απο τα χαπια και δεν επιβαρυνουν το στομαχι το συκωτι που σε πολλους ασθενεις προκαλουν παρενεργειες οπως υπερταση".

Αξίζει δε να σημειωθεί πως το κοστος των φαρμακων εαν παρουμε για αρκετο διαστημα -πχ για 3 μηνες- ειναι οσο 4 συνεδριες, δηλαδη 1 η 2 την εβδομαδα.

Μία επίσκεψη στο επιστημονικό κέντρο του Νάσου Κωταντούλα, αρκεί για να σας πείσει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being