Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ RED CARPET ΤΩΝ ΜTV AWARDS: ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ (ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΧΙΛ)

ΤΟ RED CARPET ΤΩΝ ΜTV AWARDS: ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φτερά Scognamiglio ή χάντρες Moschino;

Στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης έλαμψε η απονομή των καθιερωμένων ΜΤV Video Music Awards, όπου η απαστράπτουσα Μπιγιονσέ μαζί με την 4χρονη κόρη της, τυλιγμένες σε χάντρες, διαφανή τούλια και φτερά αλλά και η Μπρίτνευ Σπίαρς με τη γνώριμη κιτς «Λας Βέγκας» αισθητική της αποδείχθηκαν οι βασίλισσες της βραδιάς. Ηταν εκεί όμως όλα τα ηχηρά γυναικεία ονόματα της ποπ σκηνής: Αριάνα Γκράντε, Ριάνα, Ρίτα Ορα όπως και η Κιμ Καρντάσιαν πιο αδύνατη από ποτέ, με εντελώς διάφανο, ντραπέ μαύρο μίνι.

 

Μέσα σε ηχηρές ζητωκραυγές έδωσε το παρών με αδιαμφισβήτητο σταρ εκτόπισμα η Μπιγιονσέ φορώντας θεαματική ασημί δημιουργία του Francesco Scognamiglio ενώ όπως ακούστηκε το κεντημένο, πριγκιπικό φορεματάκι της κόρης της Μπλου Αιβι με την «ουρά» ήταν κόστους 11.000 δολαρίων. Όταν μάλιστα ανέβηκε για χορευτικό σόου στη σκηνή με το κομμάτι Lemonade και δαντελένιο «κορμάκι» έγινε «χαμός». Η λατρεμένη των αμερικανών, ήταν υποψήφια για βραβεία σε 11 κατηγορίες, κέρδισε στις 8 και απέδειξε πάλι πως ξέρει πολύ καλά τι «θέλει ο κόσμος» σε τέτοια event της αμερικάνικης βιομηχανίας θεάματος. (Πάντως οι κυριότερες διακρίσεις πήγαν στην απούσα βρετανίδα Αντέλ, λόγω της τεράστιας επιτυχίας του τραγουδιού Hello).

Όμως και το νούμερο της Μπρίτνευ Σπίαρς με κατακίτρινο, αποκαλυπτικό κοστούμι έκανε θραύση αλλά και η «επίσημη» ερωτική εξομολόγηση του Drake στη Ριάνα στο stage. (Όπως ανέφερε, είναι ερωτευμένος μαζί της από 22 ετών και την φίλησε live με το κοινό σε ντελίριο να απαιτεί πρόταση γάμου). Προκλητικός ξανά ο Κάνιε Γουεστ, φώναξε την πρώην  αγαπημένη του Αμπερ Ρόουζ  αλλά και την Τέιλορ Σουιφτ παρά την πολύκροτη κόντρα τους.

To red carpet γέμισε διασημότητες με επώνυμα ρούχα αλλά κατά την άποψή μας οι πιο in fashion ήταν η Ρίτα Ορα με μοτοσυκλετικό μπουφάν, τούλινο lingerie φόρεμα και new vintage πλατφόρμες Marc Jacobs, όσο κι αν την κατακεραύνωσαν τα αμερικάνικα MME την ίδια στιγμή που ενθουσιάζονταν με την χωρίς σουτιέν Καρντάσιαν με vintage φόρεμα John Galliano.

Κολακευτικά σχόλια εισέπραξαν επίσης η Αριάνα Γκράντε με σύνολο Alexander Wang και το ανερχόμενο μοντέλο Χάλευ Μπόλντουιν με φόρμα Goerges Chakra. H Aλίσια Κις επέλεξε εμπριμέ μάξι Just Cavalli, η Ναόμι Κάμπελ στράπλες Brandon Maxwell. Εκεί ήταν και ο Μάικλ Φελπς με τη σύζυγό του Νικόλ μετά τους πανηγυρισμούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Πιο όμορφες ασυζητητί τα νεαρά μοντέλα Στέλλα Μάξγουελ και Τέιλορ Χιλ με φαντεζί περιβολές Moschino και συνοδό τον ίδιο τον εκκεντρικό σχεδιαστή Jeremy Scott. Σας διαλέξαμε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View